FK PŘÍBRAM
14.04.2010
FORTUNA:LIGA, 18. kolo
2:2
Příbram vs. M. Boleslav
Branky: 86. Klesa , 89. Huňa - 30. Kúdela , 68. Hrdlička
Žluté karty: Plašil , Huňa , Tarczal - Sedláček , Táborský , Rolko , Bořil
Červené karty: 55. Kúdela
Rozhodčí: Kocián - Slavík , Tacina
Diváci: 2762
Příbram: Krbeček - Plašil, Štochl, Nohýnek, Šmejkal - Klesa, Hušbauer, Tarczal (69. Fantiš), T. Pilík (57. Borek) - Huňa, Wágner (87. Rodrigues)
M. Boleslav: Šeda - Kalina, Rolko, Procházka, Hrdlička - Mendy, Kúdela, Sylvestre, Sedláček (62. Poláček) - Chramosta (75. Kulič), Táborský (58. Bořil)

Parádní závěr

Jan Vostrý

Husarský kousek se povedl fotbalistům Příbrami v posledních pěti minutách dnešního utkání. Díky brankám Michala Klesy a Dana Huni domácí smazali vedení Boleslavi a vybojovali bod za remízu 2:2.
Dohrávka osmnáctého kola přinesla divákům zcela odlišnou podívanou než poslední duel v neděli s Brnem. Velmi pozorná hra Boleslavi nedovolila našim hráčům kombinaci a dokázala pokrýt všechny zárodky akcí. Naopak směrem k naší brance hrozila a v prvním poločasu narůstalo konto zejména rohových kopů. Hosté se po polovině hry prosadili do brankových šancí. Tu první ještě Táborský zahodil, druhý pokus však již vyšel Kúdelovi, jehož střela zpoza vápna byla ještě tečovaná a Lukáš Krbeček byl v tento moment bezmocný. Odpověď měl na kopačce Michal Klesa, jenže zblízka nestačil zamířit. Na delší čas do útoku se dostali hráči Příbrami až v posledních pěti minutách první půle, kdy pomocí několika rohových kopů zaměstnali obranu Středočechů. Diváci u Litavky mají vždy naději, že po přestávce se toho děje mnohem víc a že jejich tým dává góly. Jenže ty stále nepřicházely. Co však začalo narůstat téměř po minutách, byly žluté karty a dokonce i jedna červená karta. Tu viděl v 57. minutě Kúdela za sražení Zdeňka Šmejkala. Ten by jinak postupoval zcela sám na Šedu. Přesilovku však náš tým nenačal vůbec dobře a přišel dokonce trest. Nejprve varoval Chramosta, ovšem nakonec zásah přišel z kopačky Hrdličky. Situace se zdála být zcela kritická, když oslabení hosté chvíli po druhé brance dokonce trefili břevno. Zázračný obrat přišel v 86. minutě. Poláček zahrál malou domů z pěti metrů a obrovská šance se naskytla pro nepřímý volný kop z hranice malého čtverce. Střely z nahrávky Tomáše Borka se chopil s nekompromisní precizností Michal Klesa a jeho rána pod břevno byla nezadržitelná. 1:2. Ten moment vlil naděje na vyrovnání zápasu. Když už v devadesáté minutě přilétla z kopačky příbramského křídelního záložníka tentokrát přesná přihrávka na hlavu kapitánu Danu Huňovi, hráči mohli s fanoušky jásat z vyrovnání, které již čekal málokdo.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School