FK PŘÍBRAM
02.05.2010
FORTUNA:LIGA, 27. kolo
3:0
Slavia vs. Příbram
Branky: 54. Krajčík, 57. Dens, 62. Zákostelský
Žluté karty: M. Černý, Janda, Ivanovski, Hošek - Borek, Nohýnek
Rozhodčí: K. Hrubeš - Slavík, Tacina
Diváci: 4799
Slavia: Vaniak - Krajčík, Hošek, Trapp, Hubáček - Dens, J. Černý (73. Kaufman), Ragued, M. Černý - Janda (58. Grajciar), Zákostelský (75. Ivanovski)
Příbram: Krbeček - Plašil, Nohýnek, Štochl, Pleško - Huňa, Borek, Hušbauer, Pilík (85. Wágner), Fantiš - Rodrigues (63. Tarcal)

Slavia rozhodla ve druhé půli

Zdeněk Brož

Tři rychlé branky ve druhém poločasu rozhodly o výhře domácí Slavie Praha. Hráči 1.FK se v tomto utkání střelecky neprosadili.
Příbram nastoupila do utkání se Slavií Praha bez respektu a jen nepřesné zakončení Tomáše Pilíka v 6. minutě znamenalo, že sólo na Vaniaka neskončilo brankou. Hra Slavie neznamenala v prvním poločasu velké nebezpečí a několik náznaků šancí a střel výrazně Lukáše Krbečka nezaměstnalo. Vyrovnaný průběh vystihly podobné šance, většinou střely zdálky, které vypustili Josef Hušbauer a domácí Jaroslav Černý. Šokující byl průběh druhé půlky. V 54. minutě z nenápadného přímého kopu si Slávisté posunuli v rozehrávce míč a střílející Krajčík propálil míč až za záda Lukáše Krbečka. V 57. minutě se odražený míč dostal k Densovi, který neměl problém poslat prudkou ranou balón do prázdné branky. A z podobné situace zakončili domácí i do třetice, když odkrytou branku tečí trefil Zákostelský v 62. minutě - 3:0. V tyto momenty se zcela rozbila pozorná obranná hra Příbrami a možnost vyčkávání na kontry. Ikdyž obhájce ligového titulu polevil a útočil víc na krásu, tak Příbramští se častěji dostávali do blízkosti Vaniakovy branky. Chybělo však přesné zakončení. Dobré šance tak zmařili Tomáš Pilík při dalším brejkovém postupu sám na brankáře, branku netrefil z odraženého míče ani Lukáš Pleško, hrající svůj 250. ligový zápas.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School