FK PŘÍBRAM
08.11.2009
I.Celostátní liga U 19, 14. kolo
3:0
Hradec K. vs. Příbram
Branky:
Žluté karty: Kvída, Kordule
Diváci: 80
Hradec K.: Koubek, Novák, Zelený,Novotný, Ramba, Krahulec, Chromek, Voltr, Schwarz, Vlček, Hruška (80. Faltus)
Příbram: Stařeček, Mareš, Kvída, Řehák, Frejlach, Chalupa, Kordule, Rybák, Pilík, Krejčí, Bublík (64. Mora, 85. M. Krameš)

Dorost nestačil na Hradec Králové

Jaroslav Černý

A dorost nezvládl utkání na půdě Hradce Králové a prohrál 3:0.
V areálu hlavního stadionu Hradce Králové na umělé trávě se odehrálo 14. kolo dorostenecké ligy. Po vyrovnaném začátku utkání domácí již v 9. minutě přehráli hosty na levé straně Hruškou, jeho přihrávku po zemi zblízka za Stařečka dopravil Novotný 1: 0. Branka nás nezlomila a až do konce poločasu byla zřejmá snaha o vyrovnání. V aktivitě vynikal hlavně Pilík na kterého bylo celá řada faulů a následných nadějných standardních situací. Bohužel všechny zahrané bez gólového efektu. Ve druhém poločase se naši hráči prezentovali neefektivní územní převahou, domácí se snažili o rychlé brejky do otevřené obrany. Zlomová pro výsledek utkání byla 80. minuta, kdy dobře zahraný trestný kop Pilíka vyrazil nohou chytře zaběhnuvší za zeď Novotný. V 82. minutě si ojedinělý trestný kop rozehrávaný ze strany srazil hlavou do vlastní branky Řehák 2: 0. Domácí skórovali ještě jednou. V 84. min. na polovině hřiště hrubě chyboval střídající Mora a domácí pohodlně využili následný brejk 3:0. Trenér Jaroslav Černý: Fotbal se hraje na branky a ne na neplodnou převahu. Chybí nám kvalita v herních činnostech některých hráčů.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School