FK PŘÍBRAM
13.10.2009
Česká divize staršího dorostu A, 10. kolo
3:4
SKP Č. Budějovice vs. Příbram B
Branky: 1. FK - 45. Kopřiva, 49. David, 55. Janoušek (pen.), 82. Chalupa
Rozhodčí: Štuk Jaromír
Diváci: 70
Příbram B: Švestka - Janoušek, Kvída, Kopřiva, Sedláček - Fejtl, Kordule, Kačírek, Soldát - David (88. Dušek), Lagron (55. Chalupa)

Zbytečné drama

Václav Černý

V prvním poločase byli domácí velmi aktivní a vypracovali si i několik střeleckých možností. Naštěstí jsme měli v brance vynikajícího D. Švestku, který svoje mužstvo výbornými zákroky podržel. Byl vždy na správném místě a ve 35.minutě chytil i pokutový kop. Naše pozměněná sestava dlouho hledala svou tvář, ale od poloviny utkání jsme byli lepším týmem a prosadili se i střelecky. Vypracovali jsme si dvoubrankový náskok, ale bohužel, jsme o něj svými chybami přišli. Vyrovnání nás nepoložilo a aktivní hrou jsme se snažili strhnout vítězství na svoji stranu. O vítěznou trefu se postarali Ondřejové v našem dresu!! Ondra Fejtl našel za obranou naši novou posilu Ondru Chalupu, který chytře obstřelil domácího gólmana, a upravil tak na konečných 4:3 pro "permoníky"!!
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School