FK PŘÍBRAM
20.09.2009
Divize žen D - Čechy, 3. kolo
8:1
Příbram vs. Malešice
Branky: Machutová 3, Smíšková 2, Pilousková 2, Gablovská z pk - Kalašová.
Rozhodčí: Benedik
Diváci: 100
Příbram: Gablovská - Pilíková, Štěchová, Karasová, Dědinová, I. Císařová, V. Císařová, Nepivodová, Smíšková, Branžovská, Pilousková. Střídající: Nováková, Černá, Wolfová a Machutová.

Kanonáda příbramských děvčat

Zdeněk Brož

Příbramská děvčata ani ve svém třetím zápase nepoznala porážku a svoje soupeřky na bohutínském hřišti deklasovaly jednoznačným výsledkem 8:1.
Podle postavení v tabulce jsme poprvé v soutěži nastupovaly na „domácím“ hřišti v Bohutíně v roli mírného favorita. Soupeřem nám bylo mužstvo Malešic, které bylo dosud bez získaných bodů. Jako tradičně panovala v našich řadách před zápasem nervozita, ale i odhodlání předvést před slušnou návštěvou dobrou hru a získat další body. Nastoupily jsme v nejsilnější sestavě a od začátku soupeře zatlačily na jeho polovinu. Obrana pracovala odpovědně a po celý zápas nepouštěla soupeře do žádných nebezpečných situací. Ve třinácté minutě se při souboji zranila Verča Císařová a nahradila ji Terka Machutová, která hned po dvou minutách pobytu na hřišti nahrála Verče Pilouskové na náš vedoucí gól. Branka naše hráčky uklidnila a po další vydařené akci zvýšila kapitánka Jana Smíšková v osmnácté minutě na 2:0. Po celý první poločas měla naše děvčata herní převahu a vytvářela si další slibné příležitosti. Důraz a přesnost v zakončení patří však zatím k našim slabším stránkám. Další branku jsme přidali ve 34. minutě po krásné akci dobře hrající Anety Dědinové, kdy její přihrávku dopravila do sítě nejlepší hráčka zápasu Verča Pilousková. Do poločasu zvýšila na 4 : 0 Terka Machutová a do kabin jsme odcházely spokojeni nejen s výsledkem, ale i s předváděnou hrou. Ve druhé půli jsme chtěly nadále pokračovat v dobrém výkonu a pokusit se ještě navýšit výrazné vedení. Provedly jsme celou řadu změn v našem rozestavění a to střídáním nebo změnou postů u některých hráček. Průběh hry byl hodně podobný tomu z první půle. Již v 51. minutě vstřelila Jana Smíšková náš pátý gól. O sedm minut později se podařilo skórovat i naší brankářce Lucce Gablovské, když s přehledem proměnila pokutový kop nařízený za faul na Anetu Dědinovou. Kanonáda našeho týmu pokračovala v 63. minutě, kdy zaznamenala svoji druhou branku v utkání Terka Machutová po ideální přihrávce Ivči Císařové a zvýšila již na 7:0. Nadále si děvčata vytvářela celou řadu střeleckých příležitostí, ale selhávala především v přesnosti zakončení. Svojí třetí trefou v utkání zvýšila Terka Machutová dvanáct minut před koncem na krásných 8:0. V 83. minutě jsme svoji nedůrazností v osobních soubojích dovolili soupeři vstřelit čestný úspěch a upravit tak konečný výsledek na 8:1 pro 1.FK Příbram. Všechny naše hráčky, které zasáhly do zápasu si zaslouží pochvalu za snaživý, bojovný výkon a výsledek je povzbuzením do další práce. V následném kole se střetneme s mužstvem Mořiny na jejich hřišti.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School