FK PŘÍBRAM
30.09.2009
Divize žen D - Čechy, 4. kolo
2:6
Mořina vs. Příbram
Branky: Burdová 2 - Smíšková 2, Sčevíková, Císařová, Boukalová, Dědinová
Příbram: Gablovská - Štěchová, Pilíková, Nepivodová, Branžovská (53. Černá) - Pilousková (85. Nováková), Císařová, Karasová, Dědinová (87. Rybanská) - Smíšková, Ščevíková (52. Boukalová)

Úspěšný obrat

František Špatenka

Po zlepšeném výkonu ve druhém poločase si naše ženy přivezly další tři body ze hřiště TJ Baník Mořina, když domácí hráčky jasně přehrály poměrem 6 : 2. Střelecky se znovu dařilo kapitánce Janě Smíškové, ale pochvalu za výkon ve druhé půli zaslouží všechny hráčky.
Ke druhému venkovnímu zápasu zajížděla naše děvčata na hřiště TJ Baník Mořina s cílem pokračovat v dosavadních dobrých výkonech, získat další body a upevnit si postavení v tabulce. Oproti minulým zápasům byla děvčata ještě více nervózní, což se projevilo na celkové hře v průběhu celého prvního poločasu. Začátek byl z naší strany hodně rozháraný, bez pohybu, organizace hry, se spoustou nepřesností. Již v osmé minutě celá naše obrana propadla a domácí hráčka po samostatném úniku z poloviny hřiště přehodila naší špatně postavenou brankářku a prohrávaly jsme 1 : 0. Domácí hráčky produkovaly fotbal založený na důrazu v soubojích, nakopávání dlouhých míčů na své šikovné útočnice. Hrály hodně podobným stylem jako Příkosice a to nám nevyhovalo. Nehrály jsme svoji hru, chyběla mezihra, přesné přihrávky, důraz. Přesto se nám po vydařené akci kapitánka Jany Smíškové podařilo v sedmnácté minutě vyrovnat. Jenže o tři minuty později jsme vyrobily další hrubici a soupeř šel podruhé do vedení. Do konce prvního poločasu se na hřišti spíše bojovalo, než hrálo a do kabin se šlo za nepříznivého stavu 1:2. O poločase se hráčkám nalévalo do hlaviček, aby hrály svoji kombinační hru s využíváním křídelních prostorů, se zvýšeným důrazem a častější střelbou. Druhý poločas byl pravým opakem toho prvního a naše mužstvo v něm podalo velice slušný výkon a svého soupeře jasně přehrálo a přestřílelo. V šesté minutě se po přihrávce Jany Smíškové střelecky premiérově prosadila Jana Ščevíková a to těsně před svým plánovaným střídáním. Hned po pěti minutách nás poprvé v zápase dostala do vedení Ivča Císařová, když její slabá střela propadla domácí brankářce mezi rukama. Za dalších sedm minut se podruhé v zápase trefila naše nejlepší střelkyně Jana Smíšková a zvýšila vedení na 4 : 2. V této době se hrálo na jednu bránu a to na tu domácí. Naše děvčata předváděla dobrou hru s celou řadou pěkných akcí, které táhla především dobře hrající Aneta Dědinová. Svůj výkon korunovala ve třicátésedmé minutě krásnou střelou, která skončila v pravé šibenici domácí branky. Ještě před tím se střelecky a také premiérově v soutěži prosadila Kačka Boukalová. Celkové skóre zápasu se tedy zastavilo na konečných 6 : 2 pro ženy 1. FK Příbram. A lze jen konstatovat, že za předvedený výkon ve druhém poločase, si děvčata vítězství plně zasloužila. Opět jsme se přesvědčily, že když zahodíme za hlavu zbytečnou nervozitu a budeme plnit to, co se učíme, můžeme dosahovat dobrých výkonů a výsledků. V dalším zápase na nás čeká velice silné mužstvo Inferna, které produkuje hodně běhavý fotbal.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School