FK PŘÍBRAM
14.10.2009
Divize žen D - Čechy, 6. kolo
2:5
Nusle vs. Příbram
Branky: Jíchová 2 - Dědinová 2, Kočová, Smíšková, Ščevíková
Příbram: Gablovská - V. Císařová (85. Boukalová), Pilíková, Nepivodová, Branžovská - I. Císařová (85. Kolocová), Karasová (73. Kočová), Pilousková, Dědinová - Smíšková, Machutová (46. Ščevíková)

Ženy si poradily i s týmem Nuslí

František Špatenka

I přes nejhorší podzimní výkon přivezly naše ženy důležité tři body z pražských Nuslí. Svým vítězstvím si upevnily překvapivé druhé místo v soutěži a příští týden se v přímém souboji utkají s dosud suverénní Blatnou. Případným vítězstvím se dokonce můžeme dostat do čela tabulky. Přijďte nás povzbudit a svými hlasivkami pomoci ke kvalitnímu výkonu.
K dalšímu našemu zápasu nastoupily ženy 1.FK Příbram na hřišti Na Děkance proti týmu Nuslí. Postavení v tabulce napovídalo, že bychom mohly navázat na předešlé dobré výkony a přivézt další body do tabulky. Nastupovaly jsme určitě v roli mírného favorita a zároveň v nejsilnější možné sestavě. Když jsme přijížděly na hřiště přepadlo nás ošklivé podzimní počasí s řádným lijákem a jako by to vše mělo vliv na naši hru a přístup k zápasu. Lze jednoduše konstatovat, že to byl náš nejhorší výkon v soutěži a že se po celých devadesát minut nenašla hráčka, která by pozvedla hru a vyčnívala nad hodně průměrné výkony všech našich fotbalistek. Přes důkladnou taktickou poradu se nám nedařilo plnit pokyny trenérů a v celkové hře chyběl především důraz, nasazení a pohyb. Do desáté minuty prvního poločasu jsme trestuhodně zahodily tři slibné šance a pak předváděly velice slabou hru a dostávaly tím domácí nadšeně bojující hráčky do zápasu. Přes upozornění trenérů jsme nedokázaly pokrýt kapitánku soupeře, která tvořila domácí hru a zakládala nebezpečné útoky a to především přes vyšší a velice šikovnou útočnici, se kterou jsme měly celý zápas hodně starostí. I přes špatný výkon nás dostala Aneta Dědinová ve dvacáté deváté minutě do vedení 1 : 0. Branka nás však neuklidnila a po hrubé chybě v obranné fázi domácí za pět minut vyrovnaly. Pokračovaly jsme v rozhárané hře, bez mezihry a přesných přihrávek s chybějícím pohybem a důrazem v soubojích. Přesto jsme šly do kabiny s náskokem jednoho gólu, když ve čtyřicáté minutě proměnila Aneta Dědinová přímý kop. O přestávce nás trenér nabádal k uklidnění hry, zvýšení důrazu a plnění taktických pokynů. Druhá půle byla však hodně podobná té první a náš výkon se nijak rapidně nezlepšil. Stále chyběl především pohyb, důraz, přesnost. Nefungovala především rozehra ze strany zálohy, kde snesla přísnější měřítko snad jen hra Anety Dědinové, která byla pro domácí obranu nejnebezpečnější naší hráčkou. A tak nakonec o výsledku rozhodly střídající hráčky. V šedesáté minutě zvýšila Jana Ščevíková na 3 : 1. Jenže se opakovala situace z první půle a o pět minut později vyrobila naše obrana hrubou chybu a domácí střelkyně snížila na rozdíl jediné branky. Naštěstí se hned za minutu prosadila naše kapitánka Jana Smíšková a svým gólem dala naději na dobrý výsledek. Vedení 4 : 2 deset minut před koncem i přes naši špatnou hru vypadalo nadějně. A když v osmdesáté třetí minutě vstřelila svoji premiérovou branku v soutěži Radka Kočová, bylo o naší výhře definitivně rozhodnuto. Konečný výsledek 5:2 a zisk tří bodů upevnily naše postavení v tabulce soutěže. Teď je potřeba se začít připravovat na další zápas, ve kterém nás čeká favorit soutěže, suverénní Blatná, která ještě neztratila ani bod.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School