FK PŘÍBRAM
14.09.2009
Divize sk. A - Starší žáci, 6. kolo
2:5
Beroun vs. Příbram
Branky: Farkaš, Suchan, Svojše, vlastní, Černý
Rozhodčí: Váňa, Vilhelm, Vlachopulos
Diváci: 60
Beroun: Ježdík, Kruf, Slabý, Kasl, Pipiška, Prokop, Jílek, Počta, Štrougal, Lorenc, Sedlák
Příbram: Balík, Kvída, Kvěch, Baran, Růžek (68. Novák), Hušek (56. Otepka), Farkaš, Suchan, Bystřický (56. Procházka), Černý (65. Reichenauer), Svojše (35. Kaplan)

Přesvědčivé vítězství v Berouně

Jiří Baran

Starší žáci „B“ rozhodli v Berouně o svém vítězství během první půlhodiny, kdy vstřelili soupeři tři góly. Přesvědčivou výhrou na půdě ambiciózního soupeře se příbramské „96“ udržely na čele své divizní skupiny se stejným počtem bodu jako Doubravka a Dukla Praha.
Celé utkání bylo plně v režii Příbrami, která Beroun jednoznačně přehrávala ve všech činnostech. Zejména v závěru zápasu nepustily naše naděje soupeře ani na svou polovinu hřiště. Už od úvodního rozehrání rychlými kombinacemi a nasazením přehrávala Příbram svého soupeře. Bylo jen otázkou času, kdy se příbramským podaří vstřelit první branku. Ta chvíle nastala v 8. minutě. Z levé strany přihrál Černý Suchanovi. Na hranici velkého vápna Suchan posunul míč vedle sebe a Farkaš přímo z běhu krásně trefil míč, který zapadl k pravé tyči – 0:1. Svou územní i herní převahu zúročila Příbram v 16. min. Bystřický přihrál Černému, který utekl domácí obraně a přesným centrem do malého vápna vybídnul Suchana k zakončení hlavou – 0:2. Ve 29. minutě se hostům vyplatilo důrazné napadání a sledování míče. Po akci Černého a Bystřického se v malém vápně nejlépe zorientoval Svojše a zvýšil náskok Příbrami – 0:3. Druhý poločas začal šťastněji pro domácí mužstvo. Po přímém kopu téměř z půlky hřiště nedokázala naše obrana uklidit míč do bezpečí a berounští z bezprostřední blízkosti snížili – 1:3. Příbram však dokázala vzápětí odpovědět. Ve 42. min. za hranicí šestnáctky vyslal Suchan technickou střelu, kterou tečoval domácí obránce do protipohybu brankáře – 1:4. V 56. minutě dostal od Růžka míč na velkém vápně Černý, přes soupeřovy obránce se dostal sám před branku a s přehledem přidal pátou branku Příbrami – 1:5. V 61. minutě Beroun korigoval na konečných 2:5 po zahraném rohu a zmatku v naší obraně.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School