FK PŘÍBRAM
21.09.2009
Divize sk. A - Starší žáci, 7. kolo
9:0
Příbram vs. Sušice
Branky: Černý 3, Hušek 2, Kaplan 2, Bystřický, Otepka
Rozhodčí: Haltuf - Schořovský, Kobík
Diváci: 40
Příbram: Balík - Kvída (58. Otepka), Baran, Růžek, Procházka (35. Kaplan), Hušek (57. Reichenauer), Farkaš, Suchan, Bystřický, Černý, Svojše (53. Novák)
Sušice: Havránek - Vachuška, Kutil, Zibar, Greger, Chudý, Novák, Brabec, Brož, Harant, Lintner

Výbornými začátky poločasů Příbram rozdrtila Sušice

Jiří Baran

Příbramští starší žáci „B“ doma jednoznačně přehráli 4. tým soutěže ze Sušice a posunuli se do čela divize. O výsledku prakticky rozhodly góly v závěru prvního poločasu a expresní nástup do druhého poločasu. Od 37. minuty již bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Rezignovaní hráči Sušice nedokázali bránit kombinace a rychlost domácí Příbrami, která se ve druhém poločasu otevřela střelnici. Šesti góly ve druhém poločasu a celkovým výsledkem 9:0 si příbramští podstatně vylepšili skóre.
Utkání začalo pro Příbram expresním gólem. Ihned po úvodním rozehrání se míč po dvou rychlých přihrávkách dostal k Huškovi, který se octnul sám před brankářem a nezaváhal – 1:0. A to běžela 13.vteřina zápasu!! Po skvělém úvodu následovaly další neproměněné šance ze strany Příbrami a dvě gólové šance Sušice. Ve 22. min. sušičtí naštěstí nedokázali z bezprostřední blízkosti ani na čtyři pokusy dopravit míč do sítě Příbrami. Ve 28. minutě přidržel ve vápně Svojše soupeře a rozhodčí odpískal penaltu proti Příbrami. Opět nám přálo štěstí – penalta se od tyče odrazila za branku. Domácí zvýšili své vedení v 31. minutě. Černý z přímého kopu z 30 metrů prostřelil nádhernou střelou špatně postavenou zeď soupeře a nedal brankáři šanci – 2:0. V 35. minutě vybojoval míč Procházka a přihrávkou našel Černého, který kolmicí vyslal Huška do samostatného souboje s brankářem. A Hušek opět nezaváhal – 3:0. Ihned po rozehrání rozhodčí ukončil první poločas. Jak skončil první poločas, tak druhý poločas začal. V 35. vteřině utekl Černý po křídle a centrem našel nohu Kaplana, který míč usměrnil do sítě hostů – 4:0. Za další minutu to již bylo 5:0 – to Černý střelou zpoza šestnáctky trefil přesně levý horní roh branky. O zápasu bylo tedy rozhodnuto po 36 minutách, ale domácí se s tímto výsledkem nespokojili. Rezignovanému soupeři vstřelili ještě další čtyři branky – 47. min. Bystřický, 52. min. Kaplan, 53. min. Černý a 68. min. Otepka. Soupeř ze Sušic mohl být nakonec rád za tento výsledek, protože domácí ještě spoustu gólových příležitostí neproměnili.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School