FK PŘÍBRAM
12.10.2009
Divize sk. A - Starší žáci, 10. kolo
1:4
Vejprnice vs. Příbram
Branky: Svojše 2, Mašek, Rys
Diváci: 50
Vejprnice: Adamovič, Králík, Brabec, Stehlík, Kristl, Kadlec, Šádek, Kalaš, Filip, Mašek, Bystřický
Příbram: Balík, Růžek, Rys (68. Procházka), Kvěch, Červeňák (44. Kaplan), Otepka (30. Holý), Suchan, Farkaš, Baran, Mašek (60. Novák), Svojše (69. Špinar)

Příbram splnila roli favorita a vyhrála ve Vejprnicích

Jiří Baran

Utkání ve Vejprnicích bylo zápasem s posledním týmem tabulky, který dosud nezískal v soutěži ani bod. Příbram nastupovala s cílem neumožnit soupeři získat první body a udržet se i nadále v čele tabulky. Cíl se podařilo splnit – Příbram vyhrála 4:1.
Zápas začal standardně – Příbram měla drtivou územní převahu, ale své šance neproměňovala. Během prvních dvaceti minut tak příbramští hráči neuspěli minimálně ve čtyřech pěti gólových příležitostech. První gól do sítě Vejprnic padl v 19. minutě. Po sérii rohů kopaných Maškem se při posledním z nich dostal k hlavičce Rys a překonal domácího brankáře – 0:1. Ve druhém poločasu hosté z Příbrami podstatně zvýšili svou efektivitu. Ve 37. min. přihrál ve vápně Mašek Svojšemu, který zblízka vstřelil druhý gól – 0:2. Skóre ve prospěch Příbrami se znovu měnilo ve 42. minutě. Baran vybojoval míč a na hranici šestnáctky ve skluzu přihrál Maškovi. A Mašek střelou z otočky k levé tyči zvýšil vedení – 0:3. Ve 40. min. vyslal Mašek kolmou přihrávkou Svojšeho do samostatného úniku, který Svojše proměnil – 0:4. V 55. min. kopala Příbram penaltu, ale Suchanovi ji domácí brankář chytil. V 60. minutě se potvrdilo pravidlo „nedáš – dostaneš“. Po špatné domluvě a následné chybě příbramské obrany domácí zblízka snížili na 1:4. V závěru mohly Vejprnice ještě korigovat výsledek při závaru před příbramskou brankou, ale výborný Balík skvěle kryl tři gólové dorážky domácích.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School