FK PŘÍBRAM
26.10.2009
Divize sk. A - Starší žáci, 12. kolo
1:7
Prachatice vs. Příbram
Branky: Černý 2, Farkaš, Hušek, Otepka, Suchan, Svojše
Rozhodčí: Kotalík, Voldřich, Fišer
Diváci: 45
Prachatice: Opatovský, Talafous, Lauda, Bárta, Wágner, Maška, Pasecký, Boháč, Škopek, Marek, Mikeš
Příbram: Reichenauer – Růžek, Holý, Kvěch, Baran (65. Špinar) – Hušek (56. Kvída), Suchan, Farkaš, Bystřický (52. Procházka) – Černý (49. Otepka), Svojše (67. Novák)

Vysoká výhra Příbrami v Prachaticích

Jiří Baran

Starší žáci „B“ vyhráli v Prachaticích 7:1 (3:0). Svého soupeře předčili příbramští především v technice a fotbalovosti. Pokud hráči Příbrami kombinovali po zemi, nebyli domácí schopni zastavit útoky a hosté trvale navyšovali svůj náskok. I přes výpadek na začátku druhého poločasu (snížení na 3:1) nepřipustila Příbram žádné drama.
Skóre zápasu se měnilo již na konci první minuty. Černý vystihl rozehrávku domácích a svůj samostatný únik úspěšně zakončil – 0:1. V 19. min. vybojoval Černý míč na hranici velkého vápna, obešel dva soupeře a přihrál Suchanovi, který míč dorazil do prázdné branky – 0:2. Účet prvního poločasu uzavřela Příbram ve 27. min. To Černý krásně vystřelil z hranice šestnáctky a trefil břevno. U odraženého míče byl nejrychleji Farkaš a hlavou nedal brankáři šanci – 0:3. Svou slabou chvilku s hosté vybrali v 36. minutě. Růžek hodil míč přímo na nohu soupeře, který přetlačil Růžka i Kvěcha a nedal brankáři Reichenauerovi šanci – 1:3. Naštěstí odpověď přišla v další minutě (37.), když Černý zakončil své další sólo – 1:4. O další navýšení skóre se postaral ve 43. minutě Svojše z penalty – 1:5, Otepka v 50. minutě z přímého kopu – 1:6 a v 51. minutě uzavřel účet zápasu Hušek – 1:7.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School