FK PŘÍBRAM
28.03.2010
Česká divize staršího dorostu A, 14. kolo
3:1
Klatovy vs. Příbram B
Branky: Valenta, Vybíral - Kvída
Diváci: 250
Klatovy: Mrázek - Živný, Regner, Vybíral, Pozníček - Rejhon, Budínský (87. Kouba), Mižič (66. Kraus), Potočný - Valenta, Töre (77. Janda)
Příbram B: Stareček - Vácha (46. Frejlach), Řehák, Kvída, Mareš - Stančík, Kordule, Rybák (64. Kopřiva), Pilík - Bublík, Chalupa (55. Žáček)
Začátek zápasu byl opatrný. Obě družstva si uvědomovala, že jde o hodně. Třicet minut se hrálo nahoru dolů bez vyložených šancí. První výhodnou pozici zmařil ve 22. minutě Pilík, kdy jím prováděný trestný kop z 18 metrů domácí zeď tečovala do rohu. Bohemians se dostali do vedení náhodným gólem ve 30. minutě Valentou. Obdržený gól jakoby zastavil naši aktivitu, domácí ovládli střed pole a vyprodukovali několik nebezpečných akcí. V začátku druhého poločasu byli domácí stále aktivnější, výsledkem byla jedna vyložená branková příležitost a série rohových kopů. Při jednom z nich v 54. minutě hrubě chyboval náš brankař a domácí zvýšili Vybíralem na 2:0. Po následných dvou změnách v sestavě se vývoj zápasu změnil. Domácí se báli o výsledek a přenechali nám iniciativu. V 68. minutě po dlouhém autovém vhazování Kopřivy nastřelil Bublík pouze tyč, následovalo několik slibných příležitostí, ale teprve v 79. minutě po dobře rozehrané standardní situaci Pilíkem snižoval hlavou Kvída na 2:1. V závěru zápasu jsme Bohemku silně tlačili, ovšem bez dalšího gólového efektu. Trenér Jaroslav Černý: Věděli jsme, že soupeř použije všech prostředků, aby si podržel naději na bytí. Bohužel, nepodařilo se nám všemi hráči zopakovat podzimní výkon se stejným soupeřem. Bohemka byla tentokrát pouze šťastnější. Psychická odolnost hráčů této věkové kategorie je nevyzpytatelná.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School