FK PŘÍBRAM
29.05.2010
Divize sk. A, 27. kolo
3:3
Příbram B vs. Tábor
Branky: 5. a 26. T. Wágner, 15 Pilík (p) - 6. (pen) a 35. Koutník, 60. Rabiňák
Rozhodčí: Kučka - Svatlík, Aubrecht
Příbram B: Rondzik - Rampa, Novák (70. Doležal), Brunclík, Wágner M. (76. Krupa) - Klesa, Šorna, Veselý (72. Pazderník), Šlapák - Wágner T., Pilík T.
Tábor: Novák - Šahajda (70. Pávec), Kalášek, Mácha, Kučera, Koutník, Stoszek (88. Elsner), Nohava, Rabiňák, Nekvinda (81.Bujnovský), Fořt

První domácí ztráta

Jan Vostrý

Příbramské béčko letos poprvé na domácím trávníku neslavilo výhru a po remíze 3:3 s Táborem si svěřenci trenéra Baráta zkomplikovali postup do ČFL.
Domácí se hned v úvodu dostali do vedení, když se po centru z blízka prosadil Tomáš Wágner. Hostům se podařilo vyrovnat o chvilku později. Po faulu Rondzika proměnil penaltu Koutník. Domácí hráče vyrovnání nepoložilo a nadále se pokoušeli útočit. Velké problémy obraně Tábora dělal především Michal Klesa. Při jednom z jeho průniků byl ve vápně faulován a následnou proměněnou penaltou strnul Tomáš Pilík vedení na příbramskou stranu. Ve 26. minutě se podruhé v utkání prosadil Tomáš Wágner a domácí tak vedli o dvě branky. Hráčům Tábora se do konce prvního poločasu podařilo snížit. Svojí druhou branku vstřelil Kotulík, který precizně zahraným trestným kopem nedal Rondzikovi šanci. Domácí se v úvodu druhého poločasu nemohli dostat do tempa a iniciativu převzali hráči Tábora, kterým se jejich snaha vyplatila v 60. minutě. Obránci pozdě přistoupili k Rabiňákovi, který skákavou střelou překonal potřetí příbramského brankáře. Po vyrovnání se příbramští hráči konečně probrali a snažili se znovu vrátit vedení na svoji stranu. V cestě jejich snaze ale stál dobře chytající Novák a pokud už byl překonán, tak se střela otřela o břevno. Po nerozhodném výsledku si domácí připsali pouze jeden bod a před utkání v Kunicích si hodně zkomplikovali svojí pozici. V hostujícím dresu se na trávníku představil bývalý brankář Příbrami Jaroslav Novák a především domácí legenda Marcel Mácha.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School