FK PŘÍBRAM
18.05.2010
I.Celostátní liga U 19, 21. kolo
2:1
Č. Budějovice vs. Příbram
Branky: 44. Mareš - 25. a 65. Hurka, 41. Galus
Diváci: 100
Č. Budějovice: Planický (45. Stareček) - Žáček (74. Řehák), Kvída, Rybák, Frejlach, Soldát (28. Vácha), Kordule, M. Krameš, Mareš, Bublík, Chalupa.
Příbram: Malina - Mráz, Šimeček, Čepelák, Galus, Šrámek, Hurka, Hell, Duranski (77. Niedermeier), Zákostelský, Kučera (57. Hájek).
Jako přes kopírák se odehrával další duel první ligy staršího dorostu. S tím rozdílem, že domácí Příbram byla v úvodu utkání nebezpečnější a vytvořila si brankové příležitosti. Nejprve v 15. minutě prošel středem hřiště agilní Bublík a střelou s 20 metrů orazítkoval tyč hostující branky. Poté ve 20. minutě se stejný hráč uvolnil v pokutovém území a jeho obstřel jen těsně minul. Ve 25. minutě se poprvé dostalo i na hostující Slavii. Po hrubé chybě Soldáta ve vlastním pokutovém území přízemní střelou na 0:1 otevřel skóre Hurka. Naši dorostenci začali pomalu ztrácet půdu pod nohama. Ve 35. minutě po standardní situaci hlavičkoval domácí Kvída těsně vedle. Další zkrat na straně domácích přišel ve 41. minutě, kdy Planický nepochopitelně za svá záda pustil slabou střelu Galuse - 0:2. Jiskřičku naděje vykřesal Mareš, když po kombinaci s Kordulem ve 44. minutě snížil na 1:2. Druhý poločas se odehrával ve stejné režii, jako poločas první. Nejprve v 54. minutě prošel až před brankáře Mareš, umístěnou střelou však trefil jen nohu brankaře a místo vyrovnání domácí zahrávali pouze rohový kop. Za několik minut později se stejná situace odehrávala před brankou domácích, Hurka však míč do sítě domácích na dvakrát dopravil - 1:3. Náš osud se opět naplnil, přestože do konce zápasu zbývalo ještě 25 minut. Slavia kontrolovala hru, my jsme se potýkali s marností. Branky: 44. Mareš - 25. a 65. Hurka, 41. Galus. Rozhodčí: Ochotnický - Vnuk, Schořovský. Diváci: 100. Příbram: Planický (45. Stareček) - Žáček (74. Řehák), Kvída, Rybák, Frejlach, Soldát (28. Vácha), Kordule, M. Krameš, Mareš, Bublík, Chalupa. Slavia: Malina - Mráz, Šimeček, Čepelák, Galus, Šrámek, Hurka, Hell, Duranski (77. Niedermeier), Zákostelský, Kučera (57. Hájek).
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School