FK PŘÍBRAM
05.08.2007
Fortuna národní liga, 1. kolo
1:1
Příbram vs. Fulnek
Branky: 17. Polodna - 40. Malohlava
Žluté karty: Penc - Vyskočil, Lukaštík
Rozhodčí: Hrubeš - Štěrba, Urban
Diváci: 2000
Příbram: Hruška - Pleško, Penc, Hunal (62. Navrátil), Hejdušek - Otepka, Tarczal, Nechvátal, Šindelář (57. Huňa) - Polodna (73. Pilík), Klesa
Fulnek: Pospěch - Staš, Kovář, Doležal, Vyskočil - Vajda, Dittrich, Lukaštík, Sokol (90. Koštuřík) - Slončík, Malohlava (64. Smetana)

Na úvod s nováčkem pouze bod

Jan Vostrý

Ztrátou dvou bodů skončilo úvodní vystoupení Marily na domácím trávníku, když remizovala s nováčkem z Fulneku 1:1. Jedinou branku vstřelil v prvním poločase Michal Polodna.
Po deseti ligových letech čekal Příbram druholigový duel s nováčkem soutěže Fulnekem. Zkušený domácí tým si proti zakřiknutě působícím hostům dokázal v prvním poločasu vytvořit výraznou převahu, jenže tu nedokázal ve víc brankových šancí než tu, která se udála v 17. minutě, kdy si na dlouhý centr do vápna naběhl Polodna a přes obtížné zpracování míče se prosadil gólově a poslal Marilu do vedení. Hosté se prosadili z první vážnější akce před koncem půle, kdy se ve vápně uvolnil hlavičkující Malohlava a vyrovnal skóre na 1:1. Snaha svěřenců trenéra Baráta po změně stran neměla trvalý charakter a mnohokrát se dokázali osmělit i hostující hráči. V dobrých příležitostech se objevil jak Vyskočil, tak i střídající Smetana. Oběma hráčům překazil radost výborně zasahující brankář Hruška. Domácí Marile chyběla tentokrát i kapka štěstí, neboť když v 89. minutě přišla velmi dobrá šance pro hlavičkujícího Navrátila, bylo z toho jen třesoucí se břevno Pospěchovy branky.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School