FK PŘÍBRAM
09.06.2010
Česká liga ml. žáků, 28. kolo
0:4
Příbram vs. Hradec K.
Příbram: Šedivý - Krůta, Gregor (38.Zákoucký), Vacík, Valenta - Šváb, Hlavatý, Januška, Klauz (21.Schöbel)- Vašek (35.Havel), Srp (42.Křemen)

Ve 28. kole nám nevyšlo vůbec nic ...

Petr Straka

Za opravdu letního počasí jsme ve 28. kole přivítali na domácím hřišti soupeře z Hradce Králové, které je v tabulce o stupeň před námi, ale již s větším bodovým náskokem.Přestože jsme znali aktuální výbornou formu soupeře, naše mužstvo bylo připraveno svést velký boj a nedat soupeři šanci na nějaké body z našeho domácího prostředí.
Již ve 3. minutě zápasu dal poprvé o sobě vědět soupeř, který vybojoval první rohový kop utkání. Tuto situaci naše obrana vyřešila, ale o již 2 minuty později jen přihlížela, jak centrovaný míč za jejich záda zpracovává v plném běhu útočník hostí a Honza Šedivý poprvé kapituluje... 0:1! Tato studená sprcha ovšem probudila naše hráče a v 7. minutě utkání byl velmi blízko k vyrovnání Ondra Šváb, který využil závaru v pokutovém území hradeckých, ale jeho střela těsně míjí zcela odkrytou branku! O minutu později se do střelecké pozice dostává Martin Vašek. Brankář hostujícího týmu tuto střelu vyráží k Michalovi Hlavatému, ale ani následná střela se nevešla mezi tyče... . Nedáš dostaneš se znovu potvrdilo a to v náš neprospěch. V 9. minutě soupeř perfektním pasem znovu překonává naši obranu a následný sprint útočníka hostí je zakončen přesnou, křižnou střelou ... prohráváme 0:2! O 10. minut později bylo ještě hůře, kdy soupeř využil zaváhání naších obránců, kteří oba ve snaze odehrát míč se nechtěně střetli, čímž vytvořili brejkovou situaci pro hráče Hradce Králové, který znovu v pozici jeden na jednoho nedává Šeďovi šanci ... 0:3! Do konce prvního poločasu byli další náznaky šancí z obou stran, ale skóre se již nezměnilo. Do druhého poločasu nastupujeme s vědomím tří brankové ztráty, ale s odhodláním se pokusit o zdramatizování zápasu. Jenže se nám podařilo pouze vyrovnat sílu soupeře ve středu hřiště, kde se z obou stran sváděl boj o každý míč. Změna nastala až kolem 40. minuty, kdy soupeř měl příležitost z rohového kopu. Ve 41. minutě musel zatáhnout za záchranou brzdu Milan Krůta. Následný trestný kop a hlavička hráče Hradce Králového míří jen těsně vedle. Ve 46 minutě už nám nepomohlo nic a brejková situace hostí, kdy překonali náš offside systém a v situaci tři proti Šéďovi se již zázrak nestal ... prohráváme 0:4. I za tohoto stavu to kluci nezabalili a dokonce si vypracovali svou největší šanci zápasu! Brejková akce našeho týmu byla vyřešena brankářem hradeckého mužstva v pokutovém území faulem! K nařízenému pokutovému kopu se staví Ondra Šváb, ale brankář svou chybu napravil a vystihl směr střely... Po tomto nezdaru bylo jasné, že dnes nám není přáno a soupeř si zaslouženě odveze plný počet bodů, což se po závěrečném hvizdu rozhodčího i stalo.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School