FK PŘÍBRAM
16.05.2011
FORTUNA:LIGA, 28. kolo
3:2
Slavia vs. Příbram
Online
Branky: 2. Koreš, 43. Trubila, 79. Pospěch - 56. Koukal, 90. Wágner
Rozhodčí: Damková - Kordula, Handlíř
Slavia: Zlámal - Kaufman, Čelůstka, Hubáček, Trubila - Černý (69. Hora), Jarolím, Janda, Koreš - Kisel, Pospěch (81. Vlček)
Příbram: Hruška - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Divíšek - Klesa, P. Pilík (72. T. Pilík), Ricka (46. Videgla), Pleško (77. Papšys) - Wágner, Koukal

Divoký výsledek v Edenu

Zdeněk Brož

Poločasový výsledek 2:0 pro domácí Slavii nevěstil v dohrávaném utkání nic dobrého. Náš tým se ve druhé části zápasu zvedl, jenže branky Zdeňka Koukala a Tomáše Wágnera znamenaly už jen korigování výsledku.
Příbram nevstoupila do zvláštního utkání hraného před prázdnými ochozy vršovické Synottip arény vůbec dobře. Už ve druhé minutě si mezi obránce naběhl na přihrávku Koreš a lehce překonal brankáře Hrušku - 1:0. Plánovaný útok na body ale z naší strany dál nepřicházel a naopak se obranou valil jeden útok sešívaných za druhým. Hrušku zachránila hned dvakrát tyčka po střelách Koreše a Jandy. Aleš Hruška se pak sám blýskl zákrokem proti Zdeňku Pospěchovi. Náš tým se mohl prosadit dvěma slibnými šancemi Zdeňka Koukala, ale příbramský střelec z posledních dvou utkání netrefil ani v jedné z možností ideálně míč. Těsně před koncem poločasu přišla další chyba obrany, na centrovaný míč si naběhl volný Jarolím, ten ještě míč do branky neposlal, ale na zadní tyči dorážející Trubila už síť rozvlnil podruhé. Po změně stran si krátký tlak Příbrami snížení nezasloužil naopak v rychlém sledu se objevily tři gólovky domácích. Dvakrát Kisel byl sám před Hruškou a po rohovém kopu musel náš brankář akrobaticky zakročit. V 57. minutě si náš tým vyzkoušel na Slavii starý trik s kamuflovaným rozehráním rohu. Michal Klesa postavil míč a Zdeněk Koukal již rozehraný balón dovezl od praporku až do pokutového území a prostřelil nepozorného Zlámala. Příbram se tak trochu překvapivě postarala o snížení na 2:1. O neuvěřitelné chvilky nebyla ani nadále nouze. Příbram se mohla radovat z vyrovnávací branky, kterou vsítil Wágner, bohužel však sudí odmával ofsajd. V další dobré šanci se objevil Lukáš Pleško po Klesově nahrávce, ale vypálil nad. V 79. minutě však vyrobil chybu v rozehrávce Hruška a Kisel mohl poslat centr před prázdnou branku, kde Pospěch umístil míč mezi tři tyče. V závěrečných vteřinách duelu se nakonec měnilo skóre ještě jednou, když po chybě domácího brankáře Zlámala skóroval Tomáš Wágner a snížil na milosrdných 3:2. Z pohledu zisku bodů potřebných k záchraně to však nic neřešilo.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School