FK PŘÍBRAM
11.10.2010
Česká fotbalová liga žen, 5. kolo
4:0
Karlovy Vary vs. Příbram
Branky: Stojkovicova 3, Hricova
Žluté karty: Pilíková
Rozhodčí: Kramlová Eliška
Příbram: Pilousková - Pilíková (Černá), Karasová, Boukalová, Branžovská, Dědinová, Císařová I., Císařová V., Nehézová, Machutová (Ščevíková), Smíšková, Hůlová (Ščevíková)

Totální prohra v Karlových Varech 0:4

Renata Šmídová

Výlet na mistrovské utkání do Karlových Varů se nám nevydařil. Výsledek 0:4 mluví za vše.
Toto utkání se zdaleka nepodobalo fotbalu, ale spíše boji v ringu o přežití. Vůbec se mi nechce komentovat průběh zápasu. Naše holčiny sice v žádném případě nepředvedly výkon, na který jsme u nich zvyklí, ale na druhou stranu heslo - kdo přežije, bude hrát příště - bylo zde zcela na místě. V první polovině utkání dostala naše děvčata jen jeden gól a vypadalo to, že se dá ještě něco uhrát, ale v druhé polovině hráčky K. Varů více než přitvrdily a doslova si procházely naší zálohou a obranou jako nůž máslem. A není divu, jejich tvrdé zákroky nebyly vůbec trestány, takže naše děvčata se bála do jakýchkoli soubojů jít. Od dvacáté minuty druhé půle si hráčky K.Varů udělaly z naší branky střelnici a během dvanácti minut padly další tři góly Tak nevím, máme trénovat naše holčiny fotbal nebo před zápasem kurz sebeobrany? Každopádně se nesmíme vzdávat. Jako nováčci ve skupině si nevedeme špatně.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School