FK PŘÍBRAM
18.10.2010
Česká fotbalová liga žen, 6. kolo
3:4
Postoloprty vs. Příbram
Branky: Machutová, Drdošová, Císařová V., Císařová I.,
Žluté karty: Pilousková
Rozhodčí: Hasíková
Příbram: Pilousková - Dědinová, Karasová,Boukalová, Branžovská - Císařová V., Císařová I., Hůlová, Pilíková - Machutová, Smíšková (Drdošová)

Vydřené vítězství v Postoloprtech

Renata Šmídová

Vydřené vítězství, spousta bolístek, ale tři bodíky doma.
Od začátku utkání bylo jasné, že spolu budou bojovat dvě rovnocenná můžstva - vítězky loňské III.ligy. Bylo tomu tak po celých devadesát minut. Spousta bolístek, spousta nervů,spousta práce, ale nakonec veliká radost z vítězství! V úvodní minutě mohla otevřít skóre Ivetka Císařová, která se ocitla sama před gólmankou soupeřek, ale její střela se jen těsně mihla kolem levé tyče, ve 4min. dostaly šanci soupeřky po faulu naší Pilíkové těsně před velkým vápnem, ale ani z jejich přímého kopu ještě gól nepadl, ve 12min.,utekla naše Janina Smíšková a ani ta nedokázala svojí šanci proměnit, její střela skončila v náruči dobře postavené gólmanky Postoloprt. Navíc se Smíšková ve 20min. dost ošklivě zranila a hřiště opouštěla v slzách, šanci na její post dostala nová, mladičká hráčka Lenka Drdošová ze střídačky. Svého úkolu se zhostila velice dobře.Hned minutu po nástupu do hry přihrála do volného prostoru Machutové a ta otevřela skóre na 0:1. O minutu později byla potrestána velká chyba naší obrany a poločas končil 1:1. I druhá půle byla dosti rychlá, hrálo se nahoru, dolu. Helča Pilíková, tento zápas poprvé na postu záložnice, vystihla v 60min. špatnou rozehrávku soupeřek a poslala krásnou přihrávkou dopředu Drdošovou, která zvýšila náš náskok na 1:2. V 73min., opět po hrubé chybě soupeřek a opět u míče Drdošová, která tentokrát nahrávala volné Verče Císařové a ta s přehledem zakončila na 1:3 To by ale nebyly naše holčiny, kdyby alespoň jeden zápas neproběhl v klidu a nepřiváděly naší lavičku k "infarktovým stavům". Z téměř vyhraného zápasu byl rázem urputný boj o tři body v tabulce! Kde se vzala, tu se vzala v 75min. stála v našem malém vápně úplně osamocená hráčka Postoloprt a v klídečku snížila náš náskok na 2:3, v 86min., opět po velmi hrubé chybě naší obrany byl stav vyrovnán na 3:3. Teď už se hrálo o čas a o to, kdo má lepší nervy. V 89min. se zapojila do útočné fáze Anetka Dědinová, která toto utkání odehrála nezvykle na postu stoperky, prošla celkem neohrožena až před velké vápno soupeřek, našla volnou Ivetku Císařovou a vítězství 3:4 bylo naše!!! V tomto utkání byly nutné nějaké změny v sestavě a ty se nakonec vyplatily. Holčiny, příště než půjdete hrát, tak dáte na lavičku obrovský kus čokolády na nervy !!! Ale za snahu a vítězství děkujeme. Tak to má být, tak se nám to líbí!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School