FK PŘÍBRAM
19.09.2010
ČLD U 19 A, 7. kolo
1:0
Písek vs. Příbram
Branky: ?
Žluté karty: Rybák, Buch, Haas
Rozhodčí: Kotalík - Linhart, Mráz
Diváci: 30
Písek: Satrapa - Vorel, Motejzík, Rozhoň, Šťastný - Zahrádka, Plojhar, Klíma, Butnaru - Voráček, Chytrý
Příbram: Planický - Dušek, Rybák, Mára, Brotánek - Kdolský, Buch, Krameš Martin, Mareš - Krejčí (70. Haas), Hanuš (75. Hutta)

Staršímu dorostu se venku nedaří

David Vavruška

Ze čtyř utkání venku starší ligový dorost potřetí prohrál. Tentokrát podlehl těsně vedoucímu mužstvu tabulky Písku.
Přesto utkání začalo v prvních deseti minutách v režii hostující Příbrami. Hosté navázali na začátku utkání na své poslední zlepšené výkony, ale po deseti minutách začali hrát domácí. Dostali svou agresivní hrou hosty pod tlak, navíc tlak sílil i potom, co jakýkoliv kontakt s domácím hráčem končil vždy odpískanou standardní situací, kterých bylo tolik, že bylo až neuvěřitelné, že žádná neskončila brankou. V té době se rozchytal brankář Planický, který předvedl v tomto utkání výborný a bezchybný výkon. Přes všechny okolnosti si mohou příbramští za porážku sami, protože jen Kdolský měl dvě šance, ale obě spálil. Ve druhém poločase se měl řítit třikrát sám na branku domácích Hanuš, ale pokaždé jej zastavil praporek rozhodčího až potom, co se situace vyvinula k tomu, že se Hanušovi únik opravdu podaří. Rozhodnutí přišlo v 70. minutě, když domácí proměnili dorážkou akci po střele, kterou před tím vytáhl ze šibenice Planický.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School