FK PŘÍBRAM
10.10.2010
ČLD U 19 A, 10. kolo
0:2
Slavia B vs. Příbram
Branky: Krameš Martin, Fejtl
Žluté karty: Dušek
Rozhodčí: Kalenda - Hlavnička, Turek
Diváci: 160
Slavia B: Hrubeš - Herc, Duga (62. Berenreiter), Simič, Novák - Šittich (65. Zámečník), Hrubý (69. Hubálek), Zmrhal, Bazal, Svoboda - Synek
Příbram: Planický - Dušek, Rybák, Mára, Brotánek - Kdolský (69. Haas), Buch, Krameš Martin (85. Hutta), Mareš - Krejčí (77. Fejtl), Hanuš (89. Nádherný)

Ligový starší dorost konečně zabral venku-vyhrál na Slavii

David Vavruška

Starší dorost konečně zabral při utkání na hřišti soupeře a vyhrál v Edenu nad Slavií 2:0. Přesto, že hra nebyla úplně ideální, mužstvo bojovalo a i na velké brankové šance bylo v zápase lepší.
Příbramští začali velmi aktivně a hned ve 2.minutě se uvolnil na kraje hřiště Mareš, našel na zadní tyči Kdolského a ten ze dvou metrů poloprázdnou branku domácích ve skluzu minul. V 5.minutě už hráči Příbrami vedli. Krejčí zakombinoval u lajny s Hanušem, ten našel přesným lobem Martina Krameše, který dostal s pomocí teče domácího obránce míč do branky - 0:1. Třetí obrovskou šanci spálil opět Kdolský. Po centru z levé strany se k němu dostal míč, naznačil střelu, udělal kličku obránci Slavie, ale úplně sám před brankářem trefil jen jeho nohy. Posledních 20 minut prvního poločasu patřilo domácím, kteří využili neuvěřitelné nervozity, která se vkradla na kopačky hostí. Slavia hrozila hlavně z centrů a standardních situací, ale míče létaly kolem hostující branky bez povšimnutí. Ve druhém poločase dělali domácí pro vyrovnání vše, ale dostali se jen do jedné šance, střela z malého vápna skončila mimo tyče. Konečnou podobu dostal výsledek až v 88.minutě díky spolupráci dvou střídajících hráčů. Haas vybojoval míč uprostřed hřiště, poslal ho na rozběhnutého Fejtla, který střelou z hranice pokutového území propálil gólmana Hrubeše - 0:2.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 17.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 23. kolo
17:00h
AC Sparta Praha B
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
13. 04. 2024
Jakub Nečas: Kdybychom znali recept na gól, použijeme jej
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School