FK PŘÍBRAM
17.10.2010
ČLD U 19 A, 11. kolo
5:0
Příbram vs. M. Boleslav B
Branky: Buch 2, Mareš, Krejčí, Mašek
Žluté karty: Krameš Martin
Rozhodčí: Haltuf - Paukner, Svoboda
Diváci: 60
Příbram: Planický - Dušek, Rybák, Mára, Brotánek - Fejtl, Krameš Martin (77. Cafourek), Buch, Mareš - Krejčí (84. Barák), Haas (70. Mašek)
M. Boleslav B: Linhart - Dufek, Vraštil, Randák, Jech- Baster, Pop, Koštíč, Čemus - Novotný, Martínek (72. Bora)

Ligový dorost si poradil s rezervou Mladé Boleslavi hlavně po přestávce

David Vavruška

Mladý tým Mladé Boleslavi držel s naším ligovým dorostem krok do 50. minuty. Hosté bojovali o každý míč, úspěšně bránili a naši hráči se do zhuštěné obrany dostávali velmi těžko. Jedinou branku 1. poločasu vstřelil krásnou střelou z hranice šestnáctky Zdeněk Buch po půlhodině hry.
Příbramští si také nepomohli do celého prvního poločasu tím, že zazdili do 5. minuty zápasu dvě obrovské šance, jak Mareš tak Haas netrefili z pár metrů odkrytou branku. Druhý poločas již domácí zvládli. Od 51.minuty, kdy trefil Krejčí tyč, si příbramští vypracovali velké množství šancí a na rozdíl od prvního poločasu skončily gólem. V 58.minutě do dostal odražený míč k Fejtlovi, ten našel vysokou přihrávkou na druhé straně pokutového území vzduchem Bucha, který trefil přímo z voleje svou druhou výstavní branku v zápase- 2:0. O dvě minuty později poslal od autové čáry krásný centr před branku Dušek a Mareš nadvakrát zvýšil na 3:0. V 77. minutě se po krásné akci po ose Buch - Fejtl-Mareš dostal míč před prázdnou branku ke Krejčímu, který se nemýlil - 4:0. O chvíli později přišla chvíle patnáctiletého Dominika Maška. Naběhl si na dlouhý míč od Brotánka a svůj samostatný nájezd proměnil střelou k tyči ve svou první branku v ligovém starším dorostu - 5:0.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School