FK PŘÍBRAM
23.10.2010
ČLD U 19 A, 12. kolo
3:4
Dukla Praha vs. Příbram
Branky: Kdolský 2, Rybák, Haas
Rozhodčí: Košan- Horváth, Kotlár
Diváci: 120
Dukla Praha: Stehno- Freitinger, Jeřábek, Reiter, Podkul (83. Hanousek)- Sodomka, Micka, Farkaš (88. Milec), Čapek- Kotlík (46. Grafnetr), Jíra
Příbram: Planický- Dušek (77. Dvořák), Rybák, Mára, Brotánek- Fejtl (68. Soldát), Kdolský, Buch, Mareš- Krejčí, Haas (74. Hanuš)

Divokou přestřelku na Dukle zvládli v lize staršího dorostu příbramští

David Vavruška

Celkem čtyřikrát se střídala mužstva ve vedení v utkání, aby se nakonec po závěrečném hvizdu radoval z dalšího vítězství starší dorost 1.FK Příbram. V divácky velmi atraktivním duelu padlo sedm branek a utkání bylo napínavé až do samého závěru.
Prvních 25 minut se hrálo velmi svižně, ale pouze mezi šestnáctkami. Poprvé v utkání se dostala do vedení domácí Dukla po krásné střele k tyči ze 20 metrů. Branka domácí povzbudila a byla po zbytek prvního poločasu lepší. Do kolen se však dostali domácí sami. Po hrůzostrašné malé domů se objevil sám před brankářem domácích Haas a vyrovnal ve chvíli, kdy hráli hosté asi nejhůř-1:1. Druhý poločas se změnil v infarktovou přestřelku. Podruhé se vystřídala mužstva ve vedení v utkání v 53.minutě. Hosté celý druhý poločas napadali rozehrávku domácích již na jejich velkém vápně a při této činnosti získal míč Kdolský a prostřelil brankáře Dukly- 1:2. Příbram vedla jen šest minut. Z trestného kopu domácí nejprve vyrovnali na 2:2 a v 74.minutě dokonali třetí obrat ve vedení v utkání. Rybák si dával s Duškem tak dlouho přednost v tom, kdo odkopne míč z malého vápna, až je předskočil útočník domácích a trefil prázdnou branku- 3:2. Poslední desetiminutovka patřila Příbrami, která tak dovršila čtvrtý a rozhodující obrat ve skóre. Nejprve získal na polovině hřiště míč Rybák a namířil si to sprintem do pokutového území. Tam jej našel míč po akci Mareše a Hanuše a Rybák dopravil míč skluzem do branky- 3:3. Rozhodnutí padlo v 87.minutě po krásně zahraném trestném kopu Kdolským přes zeď, po kterém se domácí brankář natahoval zbytečně- 3:4.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School