FK PŘÍBRAM
01.11.2010
ČLD U 19 A, 13. kolo
4:1
Příbram vs. Teplice B
Branky: Hanuš 2, Krejčí, Haas
Rozhodčí: Garaja - Divílek, Kabíček
Diváci: 150
Příbram: Planický- Mezera, Rybák, Mára, Brotánek- Fejtl (46. Hanuš), Kdolský (83. Dušek), Soldát (Krameš Martin), Mareš- Haas (78. Dvořák)
Teplice B: Lipš- Strada, Vaníček, Bubeníček, Memeti- Král, Gabčo, Šindelář, Tichý- Luksch (70. Špírek), Vošmik

Ligový starší dorost se prosadil až po přestávce

David Vavruška

Ligový starší dorost se veze na vítězné vlně, ale tentokrát ukázal dvě tváře. Zatímco první poločas se mu hrubě nevydařil, ve druhém si již s rezervou Teplic poradil.
Celý první poločas chyběl příbramským pohyb bez míče, hráli pasivně,byli pozdě v soubojích a Teplice je přehrávaly. Ve 14.minutě byl sice faulován v pokutovém území Haas a Krejčí penaltu proměnil, ale rozhodně to domácí nauklidnilo. Spíše naopak. Celý zbytek první půle byli lepší a pohyblivější hosté a zaslouženě vyrovnali z trestného kopu. Do druhého poločasu nastoupilo mužstvo Příbrami hned se dvěma změnami a Martin Krameš s Hanušem hru domácích rozhýbali. Po zlepšené hře přišly i šance a branky. V 63.minutě se opřel do míče za pokutovým územím Hanuš a jako v posledních týdnech několikrát vymetl šibenici hostující branky-2:1. V 70. utekl obraně Teplic Krejčí a přihrál před prázdnou branku Haasovi, který se trefil ve skluzu pod břevno-3:1. Konečnou podobu dal výsledku opět Hanuš, jehož centrovaný míč skončil u zadní tyče brankáře Lipše-4:1.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School