FK PŘÍBRAM
04.10.2010
ČLD U 17 A, 9. kolo
1:4
Kladno vs. Příbram
Branky: 11´ a 76´ Mašek, 57´ Brandner, 74´ Říha
Žluté karty: 1:1
Rozhodčí: Čížek - Berovič, Najman
Diváci: 30
Příbram: Kukla – Pyszny, Cafourek, Viták, Šindelář (60´ Hovorka) – Brandner (77´ Pospíchal), Kilián, Barák, Muzika – Dušek (41´ Říha), Mašek (77´ Bartoš)

Vezeme z Kladna vítězství, které se nerodilo lehce…

Marek Zárybnický

Díky našim neproměněným šancím jsme důrazně hrající domácí zlomili až v závěrečných minutách.
Naši hráči se s nerovným terénem seznamovali delší dobu a možná proto hned v 1´ vyrobil chybičku Viták a domácí mohli jít do vedení. Po deseti minutách naši hráči kombinovali ve středu pole a na kolmici Baráka si naběhl Mašek, který nás poslal do vedení 0:1. Poté přišla pasáž se spoustou nepřesností na obou stranách. Domácí v těchto chvílích hráli velmi důrazně, což pociťovali naši útočníci. Přesto jsme si dobré příležitosti vytvořili, ale Dušek, Mašek a v závěru poločasu ani Barák síť nerozvlnili. Do druhé půle šli naši hráči s cílem pokusit se rozhodnout. Spolupráce Barák - Mašek nevyšla a ani dorážející Říha nebyl přesný. Ve 43´ ideálně uvolnil Mašek Říhu, ale ten sám na penaltě skákající míč napálil nártem nad branku! O chvilku později se zleva proháčkoval Mašek a překonal i brankáře, kterého zastoupil na brankové čáře spoluhráč. Naši hráči soupeře mačkali, ale efektu jsme se dočkali až v 57´, kdy zahrával zprava přímý kop Barák a na zadní tyči našel nabíhajícího Brandnera – 0:2. Zdálo se, že utkání je rozhodnuto a pohoda bude na našich kopačkách, ale opak byl pravdou. Domácí hráči převzali iniciativu a zatlačili nás k brance. Po jednom z průniků po naší pravé straně se centr domácího hráče zatočil k naší zadní tyči a bylo 1:2. Domácí vycítili příležitost a vytvořili si několik slibných příležitostí, z nichž ta v 68´ byla 100%. Poté naši hráči, jmenovitě Říha s Hovorkou nevyřešili své gólové příležitosti správně. V 74´ po rychlém protiútoku po pravé straně unikl Brandner a centr na hlavu Říhy skončil gólem na 1:3. Tím byl zlomen odpor domácích a o dvě minuty později udělal tečku Mašek, který dorazil Hovorkovu střelu - 1:4.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School