FK PŘÍBRAM
26.10.2010
ČLD U 17 A, 12. kolo
1:5
Dukla Praha vs. Příbram
Branky: 20´ a 35´ Dušek, 54´ Barák, 67´ Bartoš, 78´ Dvořák
Žluté karty: Cafourek
Rozhodčí: Košan - Horváth, Kotlár
Diváci: 50
Příbram: Kukla - Pyszny, Cafourek, Viták, Muzika - Brandner (67´ Hovorka), Kilián, Dvořák, Barák (67´ Ščevík) - Říha (58´ Mašek), Dušek (58´ Bartoš)

Na utkání u druhého neporaženého týmu v soutěži jsme se připravili dobře

Marek Zárybnický

Na půdě domácí Dukly jsme neměli lehkou úlohu, ale zdravý respekt k soupeři nám pomohl k vysoké výhře
V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, z počátku spíše opatrně ve středu pole. Až v 15´ se našim hráčům podařilo po levé straně přečíslit soupeře a ostrý Muzikův centr nenašel o kousek nabíhajícího Říhu ani Duška. O minutku později vyprášil brankáři domácích rukavice Dvořák. Ve 20´ zahřmělo poprvé po Barákově rohu, na který v souboji s domácím obráncem naskočil Pyszny a odrazil míč k nekrytému Duškovi, který nás hlavou poslal do vedení 0:1. O pár minut později nás vystrašili domácí ostrou střelou těsně nad. Ve 33´ domácí brankář vykopl míč chybně na Dvořáka, ten ale z těžké pozice přestřelil prázdnou branku. Ve 35´ Dvořák na pravé straně krásně uvolnil Baráka, který postupoval do vápna ze strany a ještě vylepšil pohlednou akci přihrávkou Duškovi před prázdnou branku – 0:2. Do druhého poločasu jsme šli s úkoly nepolevit a hrát aktivně. Domácí ale z ojedinělého protiútoku využili nedorozumění v naší obraně a osamocený Rampach nedal z malého vápna Kuklovi šanci - 1:2. Naši hráči však nepolevili a třetí gól pro naše barvy přinesl v 54´ přímý kop Baráka – 1:3. Po této brance domácí ztráceli půdu pod nohama a naopak naši hráči si vytvářeli brankové příležitosti. V 67´ naši hráči využili další a po centru Brandnera skóroval hlavou Bartoš – 1:4. Poté mohl Mašek sám na penaltě zvýšit vedení, ale brankář domácích byl proti. Domácí mohli korigovat z přímého kopu čtyři minuty před koncem, ale neuspěli. Naopak, tečku za výsledkem si nechal Dvořák na 78´, kdy parádní střelou z 25m potvrdil svůj dobrý výkon – 1:5.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School