FK PŘÍBRAM
18.08.2010
Česká liga st. žáků, 1. kolo
4:0
Příbram vs. M. Boleslav
Branky: 37. a 44. Svojše, 41. a 57. Baran
Rozhodčí: Garaje - Vočka, Vočka
Diváci: 80
Příbram: Balík – Matějů, Kvěch, Růžek, Kvída (7. Svojše, 18. Otepka, 29. Kvída, 51. Petrák) – Červeňák, Farkaš (64. Novák), Suchan, Hušek – Baran, Petrák (12. Špinar, 24. Novák, 29. Svojše, 51. Špinar, 62. Otepka)
M. Boleslav: Maňas, Siřínek, Lukeš, Glockner, Landecký, Schulz, Pekař, Scheufler, Duch, Taneček, Bár

Příbram rozhodla o svém vítězství 4:0 nad Mladou Boleslaví až po přestávce

Jiří Baran

Ve středu 18.8. nastoupili příbramští starší žáci ke svému prvnímu domácímu zápasu v předehrávaném 1. ligovém kole. Soupeřem jim bylo mužstvo FK Mladá Boleslav. Po nevýrazném výkonu v prvním poločase (0:0) rozhodli domácí o svém vítězství hned po přestávce, když během prvních devíti minut vstřelili tři góly. Ve druhém poločase Příbram Mladou Boleslav zcela přehrála a skóre uzavřela čtvrtou brankou v 57. minutě.
Zápas nezačali příbramští starší žáci zcela podle představ trenéra Reichenauera. Stejně jako v minulém zápase proti Motorletu vázla rozehrávka, pohyb i přesnost přihrávek. Díky napadání hráčů Mladé Boleslavi se Příbrami nedařilo přehrávat soupeře a vytvářet si šance. Hra se prakticky celý první poločas odehrávala mezi šestnáctkami. První větší příležitost si domácí vytvořili až v samém závěru poločasu, ale Svojše nedosáhla na centr Huška. Do druhého poločasu nastoupila Přibram jako vyměněná. A její rychlá, kombinační a přesná hra slavila rychlý úspěch. V 37. minutě vyslal Hušek kolmou a přesně načasovanou přihrávku mezi boleslavskými stopery. Míč si převzal Svojše a střelou vedle brankáře otevřel příbramský gólový účet – 1:0. Za další čtyři minuty to už bylo 2:0. Ve 41. min. Hušek pronikl po levé straně přes tři protihráče a poslal přesný centr na nohu Barana, který hned „z první“ nedal Maňasovi v brance hostů žádnou šanci zasáhnout. Ve 44. min. využil Hušek opět svou levačku. Po jeho dobře kopnutém rohu se k míči dostal Svojše a doklepl ho do prázdné boleslavské branky – 3:0. Čtvrtá branka uzavřela skóre utkání v 57. minutě. Farka se dobře zorientoval ve středu hřiště a poslal přesný lob za obranu. Baran si tuto krásnou přihrávku v běhu dobře zpracoval a sám před brankářem nezaváhal – účet zápasu uzavřel „jesličkami“ Maňasovi – 4:0. Příbram svého soupeře ve druhém poločase zcela přehrála, nepustila ho do vážnější šance a mohla tak svým vítězným pokřikem oslavit první tři body v tomto ligovém ročníku.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School