FK PŘÍBRAM
30.08.2010
Česká liga st. žáků, 4. kolo
2:0
Č. Budějovice vs. Příbram
Branky: ?
Žluté karty: Balík
Diváci: 50
Příbram: Balík – Červeňák, Kvěch, Rys, Růžek – Baran (55. Petrák), Farkaš (26. Kvída, 36. Farkaš, 55. Svojše, 65. Baran), Suchan (21. Petrák), Hušek (27. Kvída) – Černý (32. Špinar, 36. Černý, 50. Reichenauer, 55.Černý), Svojše (13. Matějů)

Příbrami prohrála v Budějovicích – série černých „premiér“ pokračuje

Jiří Baran

V neděli 29.8. prohráli příbramští starší žáci v Českých Budějovicích 0:2 (0:2) a přidali tak do své statistiky další neveselou premiéru – České Budějovice porazily Příbram poprvé za čtyři roky, dosud všechna soutěžní i přátelská utkání vyhráli příbramští žáci. I přes nepřízeň asistentů rozhodčího prohráli naši hráči zejména proti, že se jim nepodařilo vstřelit branku.
Zápas z hlediska Příbrami přitom nezačal vůbec špatně. Už v 1. minutě dostal Hušek kolmou přihrávku za obranu. Huškovu střelu však domácí brankář vyrazil a dobíhající Baran ve snaze vystřelit „z první“ minul míč. Ve 13. minutě zahrával Černý přímý kop, ale Rys nedosáhl na balón. V 18. minutě poprvé „zaúřadoval“ asistent rozhodčího – z několikametrového ofsajdu pustil do samostatného úniku domácího útočníka, který obešel Balíka a zajistil Budějovicím vedení – 1:0. Další pomoc pomezního domácím přišla v 32. minutě. Opět puštěný ofsajd a tentokrát lob Balíkovi – 2:0. Ve druhém poločasu se Příbram snažila o otočení výsledku, ale nedařilo se jí proměňovat brankové příležitosti. Domácí mužstvo spoléhalo na rychlé protiútoky a benevolenci asistenta rozhodčího. O jeho kvalitě svědčí, že hlavní odpískal dvakrát ofsajd Budějovic, zatímco pomezní naznačoval pokračování ve hře !! I přes tyto výhrady si Příbram prohrála zápas sama – nehrála svou kombinační hru po zemi a také nedokázala vstřelit branku.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School