FK PŘÍBRAM
13.09.2010
Česká liga st. žáků, 6. kolo
0:0
Kladno vs. Příbram
Diváci: 50
Kladno: Skalák, Krupička,Hanuščík,Pírka,Vokoun, Hübst,Cabejšek, Červenka, Žahour, Bystřický, Černý
Příbram: Reichenauer - Červeňák, Baran, Růžek, Matějů – Svojše (40. Petrák), Farkaš, Suchan, Hušek (47. Svojše) – Černý, Kvída (13. Špinar, 20. Kvída)

Bezbranková remíza v Kladně – Příbram měla Reichenauera a štěstí

Jiří Baran

V 6. ligovém kole remizovali starší žáci v Kladně 0:0. Bod lze považovat za úspěch Příbrami. Velkou zásluhu na výsledku měl brankář Reichenauer, který nedovolil kladenským skórovat ani z těch nejvyloženějších šancí. Ačkoli se našim žákům příliš nedařilo směrem dopředu, naplno bojovali po celý zápas a bod je odměnou za herní nasazení.
Příbram přijela do Kladna bez tří hráčů základní sestavy. První ohrožení příbramské branky, a současně první vyniknutí J. Reichenauera, přišlo hned v první minutě zápasu. Už pár desítek sekund po výkopu se nepodařilo zpracovat Baranovi míč před vlastní šestnáctkou a kladenský útočník postupoval sám na příbramskou branku. Reichenauer včas vyběhl a pádem pod nohy zabránil Kladnu ve skórování. Většina prvního poločasu se odehrávala mezi velkými vápny, když prim hrály spíše obrany obou soupeřů. Hráči Kladna si vytvořili ještě několik velmi dobrých příležitostí, ale buď je vychytal Reichenauer nebo netrefili branku – naštěstí pro Příbram. Druhý poločas se hrál v obdobném duchu jako ten první. Kladno se více tlačilo dopředu se snahou vstřelit vedoucí branku. Proti byla příbramská obrana a opět hlavně Reichenauer v brance. V 57. minutě stálo při Příbrami i tolik potřebné štěstí – vysoká střela z rohu velkého vápna skončila na břevně "Hansovy" branky. I přes velký tlak Kladna v závěru zápasu se příbramským podařilo svou bojovností a obětavostí uhájit čisté konto.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School