FK PŘÍBRAM
20.09.2010
Česká liga st. žáků, 7. kolo
3:1
Příbram vs. Most
Branky: 44. Rys, 51. a 60. Černý - 29. Tureček
Žluté karty: Doubrava, Suchan
Rozhodčí: Zeman, Jarolímek, Kabíček
Diváci: 60
Příbram: Balík - Matějů, Rys, Růžek, Kvída (66. Špinar) - Červeňák (26. Doubrava, 36.Červeňák, 59. Petrák) , Farkaš, Kvěch, Hušek (20. Petrák, 36. Hušek) - Suchan, Černý (68. Novák)
Most: Podhráský, Baťas, Jerhot, Zícha, Hofman, Donát, Tureček, Sýkora, Troller, Baláž, Chobot

Příbram porazila Most – góly Černého a Rysa otočily skóre zápasu

Jiří Baran

V 7. kole žákovské ligy dokázala Příbram otočit nepříznivý poločasový výsledek 0:1 na konečný stav 3:1. Most se šťastně ujal vedení po své jediné střele z přímého kopu z 35 metrů. Ve druhém poločase slavila úspěch kombinační a rychlá hra Příbrami. O konečném vítězství rozhodly branky Rysa a Černého.
V sobotu 18.9. hostili příbramští starší žáci soupeře z Mostu. Po celý první poločas měla Příbram územní převahu, ale její útočné akce zastavovala mostecká obrana ještě před šestnáctkou. A pokud se příbramským hráčům podařilo proniknout k brance hostů, chyběla přesná finální přihrávka nebo střela. Most se dostával před Balíka prakticky jen ze standardních situací, ale proti příbramské obraně se neprosazoval. Ve 29. minutě po faulu Příbrami nařídil rozhodčí přímý kop z 35 metrů. Turečkův nákop dopadl před malé vápno, ve skrumáži bránících i útočících hráčů nikdo z nich míč nezasáhl, Balík toho moc neviděl a tak balón nakonec skončil u pravé tyče domácí branky – 0:1. Příbram měla šanci na vyrovnání ve 33. minutě, když zahrávala přímý kop z hranice velkého vápna. K odraženému míči se dostal před mosteckou brankou Suchan, ale jeho dorážka těsně minula levou tyč. Do druhého poločasu poslal trenér Reichenauer stejnou sestavu, jako na začátku, ale přeskupením postů posílil útočnou sílu mužstva. Tento tah se příbramským vyplatil. Po celý poločas měla Příbram výraznou převahu, kterou také dokázala zužitkovat k otočení nepříznivého stavu. První dvě velké šance ještě vyrovnání nepřinesly. Ve 42. minutě po přímém kopu Huška nasměroval Matějů svou hlavičku těsně vedle pravé tyče. O minutu později po Huškově rohu přestřelil Rys z malého vápna mosteckou branku. Příbram srovnala stav zápasu ve 44. minutě. Rys si narazil balón s Černým, dostal se tak za obranu soupeře a svou šanci bezpečně proměnil – 1:1. V 51. minutě již domácí vedli. Po ruce mosteckého obránce následoval přímý kop z hranice velkého vápna. Černého střela byla tečována zdí a skončila v síti hostů – 2:1. Konečnou podobu dostalo skóre v 60. minutě. Hušek pasem vyslal za obranu soupeře Rysa, který poslal podélnou přihrávku před branku. Zcela volný Černý míč bez problému nasměroval do sítě – 3:1. Příbram si za svůj výkon vítězství jednoznačně zasloužila.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School