FK PŘÍBRAM
31.10.2010
Česká liga st. žáků, 13. kolo
1:0
Pardubice vs. Příbram
Branky: 68. Pardubice
Diváci: 60
Příbram: Balík – Matějů, Kvěch, Růžek, Kvída – Červeňák (13. Petrák, 36. Červeňák), Suchan, Rys, Hušek (48. Farkaš, 63. Doubrava) – Svojše (53. Petrák, 65. Svojše), Černý (8. Farkaš, 22. Doubrava, 36. Černý)

Příbrami nepřekonala obranu domácích a prohrála v Pardubicích

Jiří Baran

13. ligové kolo zavedlo příbramské starší žáky do Pardubic. Proti předposlednímu týmu se však Příbram nedokázala prosadit a prohrála 1:0 (0:0). Příbramští se nedokázali prosadit přes pozornou obranu soupeře, hra hostů byla statická a bez vyložené šance.
Téměř celý zápas se Příbrami nedařily přihrávky, měla problém prosadit se v souboji jeden na jednoho a její hra postrádala pohyb bez míče. Za celý zápas si Příbram nevytvořila větší šance a těch několik střel na branku Pardubic mělo spíše propagační charakter. Naproti tomu Pardubice dobře bránily a rychle přistupovaly k hráčům Příbrami. Hra domácích byla založena jednoduché taktice – dlouhý nákop dopředu na své dva rychlé útočníky, kteří dělali problémy příbramské obraně po celý zápas. První vážná hrozba pro příbramskou branku přišla ve 34. minutě. Za faul Červeňáka na hranici šestnáctky nařídil rozhodčí penaltu ve prospěch Pardubic. Balík se ale vytáhl a pokutových kop chytil. Rozhodnutí zápasu přišlo v 68. minutě. Pardubičtí vyslali kolmou přihrávku za obranu. První nájezd a střelu ještě Balík vyrazil. Příbramská obrana ale nedokázala uklidit míč do bezpečí a střelu z druhé vlny už Balík nestačil – 1:0. Pro Pardubice to bylo první domácí vítězství v tomto ligovém ročníku.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School