FK PŘÍBRAM
07.11.2010
Česká liga st. žáků, 14. kolo
4:0
Příbram vs. Jablonec
Branky: 14. a 70. Baran, 17. a 26. Černý
Rozhodčí: Myška, Vočka, Kabíček
Diváci: 40
Příbram: Balík – Červeňák (23. Matějů, 36. Kvída, 42. Matějů), Kvěch, Růžek, Kvída (31. Červeňák, 54. Kvída) – Doubrava (16. Svojše, 58. Doubrava), Suchan (29. Petrák, 36. Suchan, 67. Petrák), Rys (22. Farkaš, 36. Rys, 49. Farkaš), Hušek – Baran, Černý (63. Červeňák)
Jablonec: Polák, Weber, Skuhravý, Štěpánek, Soukup, Bulíř, Sluka, Mokroš, Mihálik, Purm, Prokop

Starší žáci složili reparát – Přibram doma porazila Jablonec 4:0

Jiří Baran

V posledním domácím podzimním zápase porazili příbramští starší žáci mužstvo FK Baumit Jablonec 4:0 (3:0). Příbram byla po celý zápas lepší a o svém vítězství rozhodla již v prvním poločase. Výhra posunula domácí na průběžné 6. místo v tabulce.
První gólová příležitost Příbrami přišla ve 3. minutě. Červeňák poslal dlouhý a přesný pas Baranovi za obranu Jablonce. Baran ale svůj samostatný nájezd neproměnil – poslal míč těsně vedle levé tyče Polákovy branky. Druhou velkou šanci si domácí vypracovali v 7. minutě. Rys vyslal kolmou přihrávkou do samostatného nájezdu Huška – tentokrát minul míč těsně pravou tyč jablonecké branky. Vzápětí se do vyložené příležitosti dostali hosté. V 8. minutě se jablonecký útočník ocitnul sám před příbramskou brankou, ale brankář Balík dokázal jeho střelu nohama vyrazit na roh. Příbram se ujala vedení ve 14. minutě. Rys získal míč uprostřed hřiště a kolmou přihrávkou vyslal do samostatného nájezdu Barana, který svůj druhý pokus již proměnil – 1:0. Za další tři minuty příbramští zvýšili své vedení. V 17. minutě vyslal Červeňák krásnou dlouhou přihrávkou do úniku Černého, který svou šanci proměnil – 2:0. Nejhezčí akce Příbrami přišla ve 26. minutě. Rychlými a přesnými přihrávkami do pohybu se balón dostal od Suchana přes Barana a Huška k Černému, kterým z malého vápna neminul prázdnou branku – 3:0. Druhý poločas začal samostatným nájezdem Barana. Hned v 36. minutě dostal od Huška křížnou přihrávku, ale místo střely z úrovně penalty zvolil přihrávku, kterou soupeř zablokoval. V 55. minutě přišla největší šance Jablonce. Po chybě Balíka mířil míč do branky Příbrami, ale Matějů odkopl balón za brankové čáry. V 56. minutě po přihrávce od Huška šel Baran počtvrté sám na jabloneckého Poláka. Baran tentokrát zvolil kličku brankáři, ale Polák jeho úmysl vystihl a nájezd zlikvidoval. Skóre se uzavřelo v 70. minutě. Hušek odcentroval levé strany. Pro přetažený míč si doběhl Baran a po brankové čáře se dostal do blízkosti jablonecké branky. Střelou z úhlu k bližší tyči překvapil Poláka, který jeho střelu pouze vyrazil z zpět k Baranovi. A Baran levačkou poslal míč ke vzdálenější tyči – 4:0. Rozhodčí vzápětí zápas ukončil a Příbram mohla slavit vítězství.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School