FK PŘÍBRAM
04.09.2010
Divize sk. A - Starší žáci, 5. kolo
1:2
Domažlice vs. Příbram
Branky: 30. Habětín
Diváci: 40
Domažlice: Kubeník, Hromas, Kalaš, Hořák, Šetina, Grohmann, Kostka, Kučera, Charvát, Cacák, Habětín
Příbram: Balík - Matějů, Kvěch, Růžek, Kvída – Červeňák (42. Svojše), Suchan, Rys, Hušek – Svojše (23. Farkaš, 61. Červeňák), Baran (32. Doubrava, 36. Petrák, 57. Baran)
Na umělé trávě v Šeberově byl k vidění napínavý zápas plný nasazení a bojovnosti s oboustrannou touhou po vítězství. Hosté z Příbrami chtěli napravit svou neradostnou bilanci zápasů na hřištích soupeře. Domácí zase toužili vylepšit si své postavení v tabulce. Do první větší šance se dostali příbramští fotbalisté. V 15. minutě poslal Hušek dobrý centu před branku soupeře, ale Svojše na malém vápně nenasměroval svou hlavičku sítě Kubeníka. Ve 23. minutě se třásla branka Příbrami, a to doslova – Bohemians kopali roh, míč se dostal na hranici šestnáctky k domácímu hráči, který svou ostrou střelou rozezvučel břevno Balíkovy branky. Vzápětí (25. min.) se na druhé straně dostal ke střele Červeňák, ale jeho střelu k levé tyči Kubeník vyrazil na roh. Jak se ukázalo později, rozhodnutí zápasu přišlo ve 30. minutě. Po nepřesné příbramské rozehrávce se Červeňák dostal do problému se zpracováním míče. Situaci vyřešil „velkou“ malou domů téměř z půlky hřiště. K míči se dostal dříve Habětín než Balík, prostrčil si míč pod vyběhnuvším Balíkem a bez problému trefil prázdnou branku hostů – 1:0. Svou první velkou šanci na vyrovnání spálili příbramští v posledních vteřinách prvního poločasu. V 35. minutě se po špatné rozehrávce Kubeníka dostal ve velkém vápně k míči Hušek. Zvolil střelu, ale vysoko přestřelil. Ve druhém poločasu se Příbram velmi snažila o vyrovnání, otevřela obranu a Bohemians hrozili z rychlých protiútoků do otevřené obrany hostů. Z jedné takové situaci ve 48. min. (po příbramském rohu) trefili domácí pravou tyč Balíkovy branky. Balík podržel příbramské také v 57. minutě, kdy výborným zákrokem vyrazil střelu k tyči na roh. Největší šanci na srovnání skóre propásli hosté v 65. minutě. Rys s Baranem vybojovali míč v šestnáctce domácích. Baran pak zatáhl míč k brankové čáře a zpětnou přihrávkou našel v malém vápně zcela volného Svojšeho před odkrytou brankou domácích. Svojše ale trefil jen brankáře Kubeníka a ani z následné dorážky nedokázal protlačit míč do sítě. Se závěrečným hvizdem tak mohli hráči Bohemians 1905 slavit vydřené vítězství, zatímco příbramští skončili zklamaní s hlavou v dlaních. Po podzimu skončili starší žáci Příbrami na 6. místě. O lepší postavení v tabulce se naši borci připravili zejména zbytečnými bodovými ztrátami z utkání na hřištích soupeřů – ze sedmi podzimních utkání venku dokázali pouze jednou zvítězit a jednou remizovat. Přejme tedy našim borcům bezproblémovou zimní přípravu a úspěšný start do jarní části ligové soutěže!
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School