FK PŘÍBRAM
16.03.2011
Česká liga ml. žáků, 16. kolo
4:2
M. Boleslav vs. Příbram
Branky: 10. Pazderník, 46. Matoušek
M. Boleslav: Glogar (Peterka) - Leitner (Obdržal), Maršík, Wimmer, Otepka - Hájek (Vančura), Ric, Straka, Pohořálek (Fiala) - Bělohlávek (Pyszny), Pazderník (Matoušek)

Mladší žáci A prohráli v Mladé Boleslavi

Jan Jendruščák

Mladším žákům se vstup do jarní části soutěže nepovedl. Na hřišti třetího celku tabulky prohráli 4:2.
Hosté nezačali zápas špatně a v prvních minutách byli o něco aktivnější než favorizovaná Mladá Boleslav. O to nepříjemnější bylo když domácí dokázali v 8. minutě z první nebezpečnější akce skórovat - 1:0. Odpověď však byla rychlá a Příbram zásluhou Martina Pazderníka v 10. minutě vyrovnala - 1:1. Rozhodujícím okamžikem zápasu byl závěr prvního poločasu, kde se domácím povedlo vstřelil dvě branky. Poločasový stav byl tedy 3:1. Ve druhé půli byla již Mladá Boleslav lepším celkem. Na rozdíl od hostujícího celku dokázali její hráči přesně kombinovat a nedopouštěli se hloupých chyb. Ve 40. minutě pak přidali další gól 4:1. Jiskřičku naděje zažehl pro Příbram ve 46. minutě Honza Matoušek, když se krásně trefil z dálky a snížil na 4:2. Příbram poté dokázala na chvíli svého soupeře zatlačit na vlastní polovinu. Matěj Otepka se ale v pokutovém území soupeře neprosadil a další šance již nepřišli. Závěr utkání si hráči Mladé Boleslavi pohlídali a zaslouženě Příbram porazili.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
01. 05. 2024
??? Fanzóna už tento pátek - 3.května - Open / otviračka v 15:30 #fk #fkpribram #fanzona
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School