FK PŘÍBRAM
28.03.2011
ČLD U 19 A, 18. kolo
3:4
Příbram vs. Plzeň B
Branky: Hanuš, Mašek, Haas
Žluté karty: Mára
Rozhodčí: Pospíšil- Vočka, Malčic
Diváci: 125
Příbram: Krček - Fejtl (58. Dušek), Mára, Brotánek, Šindelář - Kdolský (86. Königsmark), Soldát (82. Mezera), Dvořák, Hanuš (58. Buch) - Haas, Mašek
Plzeň B: Švihořík - Hošťálek, Libotovský, Bečka, Krčál - Avdič, Lukeš (60. Vaňous), Rusňák, Šípek, Sýkora (76. Ruda)- Hvězda (90. Hamerník)

Ve výborném utkání padlo sedm branek

David Vavruška

Starší dorost se utkal v dalším kole s Plzní a po půl roce jí byl rovnocenným soupeřem na rozdíl od půl roku starých utkání, ve kterých plzeňští vysloveně dominovali.
Do vedení šli domácí v 15.minutě z pokutového kopu po faulu na Dominika Maška, který proměnil Hanuš. Plzeň rychle vyrovnala z brejku po ztrátě míče. Do poločasu byl faulován na hranici velkého vápna Mašek a sám trefil z trestného kopu vedení 2:1. Na začátku druhého poločasu zkolabovala defenziva domácích a hosté během 5 minut otočili na 2:3. Infarktový závěr si obě mužstva nechala až do nastaveného času. Nejprve v 91.minutě vyrovnal po dlouhém autu Duška po zmatku v pokutovém území Haas. Ale než stačil uplynout nastavený čas, strhli hosté utkání na svou stranu poslední střelou zápasu.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School