FK PŘÍBRAM
11.04.2011
ČLD U 19 A, 20. kolo
3:1
Příbram vs. Liberec
Branky: Mašek 2, Kdolský
Rozhodčí: Váňa Jan - Paukner, Sandr
Diváci: 70
Příbram: Stareček - Fejtl, Soldát, Brotánek, Šindelář - Kdolský (85. Königsmark), Buch, Dvořák (87. Dušek), Hanuš- Mašek, Haas (55. Krejčí)
Liberec: Kolář - Povr, Uzel (75. Šindelář), Pokorný, Beníšek - Urbanec, Patka, Daniel (69. Šusta), Dobeš - Werner, Jelínek (81. Kotek)

Starší dorost opět vítězně

David Vavruška

Starší dorost pokračuje v jarní části v nastoupeném trendu a zdolal silný Liberec ma domácí půdě 3:1.
První poločas byl však plně v režii výborně hrajícího Liberce. Hosté šli po několika pěkných akcích zaslouženě do vedení ve 24.minutě po hrubé chybě Starečka, který nereagoval na dlouhý nakopnutý míč do pokutového území a hosté se dostali zadarmo do šance, kterou proměnili-0:1. Přes horší hru se podařilo domácím za tři minuty vyrovnat. Dvořák vyslal kolmicí do pokutového území Maška, který přihrál před prázdnou branku Kdolskému, který se zblízka nemýlil-1:1. Do konce poločasu měl Liberec další dvě obrovské šance. Dobře hrající Soldát vykopl míč směřující do branky z brankové čáry do bezpečí a v poslední minutě 1.poločasu Stareček napravil svou chybu a výborně zabránil brance, když zneškodnil samostatný nájezd hostujícího útočníka. Ve druhém poločase se obraz hry změnil. Domácí se zlepšili a hosté trochu polevili. Byly z toho šance na druhé straně. V 54.minutě vyslal Hanuš lobem za obranu do samostatného úniku mladého Maška, který podstřelil brankáře Koláře a domácí vedli 2:1. V 71.minutě vybojoval na první pohled ztracený míč Šindelář, přihrál Maškovi a společně postupovali na obránce soupeře. Mašek se na hranici pokutového území rozhodl místo přihrávky na rozběhnutého Šindeláře pro střelu a udělal dobře. jeho rána skončila pod břevnem Kolářovy branky- 3:1. Do konce utkání ještě příbramští nevyužili několika slušných šancí a zápas ukončila dělovka Hanuše, která těsně minula břevno hostující branky.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School