FK PŘÍBRAM
20.03.2011
ČLD U 17 A, 17. kolo
1:0
Motorlet vs. Příbram
Branky: 32. Hahn
Žluté karty: Dušek
Diváci: 30
Příbram: Kukla – Hovorka (70. Říha), Cafourek, Viták, Pyszny – Slabihoudek (60. Tregler), Kilián, Barák – Brandner, Dušek, Kožmín (70. Šindelář)

Druhou porážku v soutěži nám uštědřil Motorlet

Marek Zárybnický

Námi předvedený velmi slabý výkon pomohl domácím k překvapivému vítězství. Po celý zápas se naši hráči nedokázali prosadit, a tak za předvedený výkon nic jiného než porážku nemůžeme očekávat.
Již začátek utkání ukázal na naší dnešní slabinu, kterou byla koncentrace a nasazení. Ve 3min. domácí zahrozili poprvé a Kukla v těžké pozici zachránil. Poté převzali iniciativu naši hráči a zdálo se, že je jen otázka času, kdy se dostaneme do vedení. Brandner ani Dušek své velké šance nevyužili. Ve 29. minutě měli opět velkou šanci domácí a z protiútoku trefil Barák břevno. Bohužel to bylo z naší strany vše. Ve 32. minutě jsme ztratili míč u soupeřova vápna. Dlouhý odkop za naši spící obranu na půlce si naběhl domácí Hahn a vysoko z branky toulajícího Kuklu chytře přehodil do prázdné branky – 1:0. Do konce poločasu se nám nedařila kombinace a domácí jsme ničím nepřekvapili. Každý kdo čekal drtivý nápor z naší strany ve druhém poločase, ten se zmýlil. Nedařilo se navázat na předchozí zápasy. Naši hráči se často snažili prosadit kličkami, což soupeř v klidu likvidoval. Na klidu našim hráčům nepřidávali ani nepřesné přihrávky, a tak to byli domácí, kteří zahrozili. Díky našim chybám měli další dvě velké šance. Jednou likvidoval Kukla po rohu a podruhé domácí hráč těsně přestřelil. V závěru byla malá naděje v závaru po přímém kopu z levé strany, ale i tentokrát domácí nulu uhájili.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School