FK PŘÍBRAM
18.04.2011
ČLD U 19 A, 21. kolo
1:5
Sokolov vs. Příbram
Branky: Krejčí 2, Haas 2, Buch
Žluté karty: Haas
Rozhodčí: Henych- Barczi, Blažková
Diváci: 120
Sokolov: Martinec - Poborský, Tůma, Světlík, Janota - Mátějíček (70. Kopecký), Pachta, Vu, Špak- Benda (60. Bartoš), Koutecký (60. Škarda)
Příbram: Krček - Fejtl, Brotánek, Soldát, Šindelář- Kdolský (85. Mára), Dvořák (73. Dušek T.), Buch, Hanuš - Krejčí, Haas

Starší dorost podal v Sokolově výborný výkon a zaslouženě veze z venku opět tři body

David Vavruška

Výborným výkonem se opět prezentoval starší dorost, tentokrát v Sokolově. Domácí začali aktivně, po dvou chybách v obraně se dostali do náznaku dvou šancí, ale potom již převzali taktovku do svých rukou hosté z Příbrami a již do poločasu rozhodli o zisku tří bodů.
Nejprve se trefil z hranice šestnáctky krásně Buch po výborné kombinační akci Dvořáka s Haasem- 0:1. O šest minut později vyslal aktivní Fejtl dlouhým pasem za obranu do samostatného úniku dobře hrající Krejčího a ten se také nemýlil- 0:2. Potom šel úplně sám na branku opět Krejčí po přihrávce Bucha, ale domácí brankář Martinec vytěsnil jeho střelu na roh. Do poločasu ještě obral obránce soupeře o míč Kdolský a našek před brankou úplně volného Haase- 0:3. Do druhého poločasu vstoupili opět lépe domácí, kterým stav velel útočit, ale v 53.minutě dostali další ránu. Výborně hrající Šindelář si naběhl jako tolikrát v utkání do volného prostoru po lajně, dostal přihrávku od Hanuše a centr mladého krajního obránce proměnil ve čtvrtou branku opět Krejčí. Potom si příbramští vybrali oddechový čas, polevili a Sokolov trestal na 1:4. Konečnou podobu výsledku dal Haas po nejhezčí akci zápasu, když po ose Krejčí-Haas-Dušek musel jen trefit prázdnou branku-1:5.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School