FK PŘÍBRAM
11.08.2007
Fortuna národní liga, 2. kolo
0:0
Sokolov vs. Příbram
Žluté karty: Jón - Hejdušek, Nechvátal, Hunal,
Rozhodčí: Kocourek - Košec, Mencl
Diváci: 2170
Sokolov: Kubásek - Novák, Hájovský, Němeček, Bartůněk - Frohna (53. Bauer), Kura, Bakeš, Jiráček - Vondrášek (63. Jón), Mlika
Příbram: Hruška - Pleško, Penc, Hunal (46. Navrátil), Hejdušek - Otepka, Tarczal, Nechvátal, Šindelář (63. Pilík) - Polodna, Klesa (79. Huňa)

Druhá remíza v řade

Jan Vostrý

Ani ve druhém utkání sezóny nedokázala Příbram naplno bodovat a ze hřiště Sokolova si přiváží pouze bod za bezbrankovou remízu.
Ke svému prvnímu utkání na soupeřově hřišti zavítala Marila na půdu Baníku Sokolov. V základní sestavě se objevil i Tomáš Hunal, který musel před týdnem střídat kvůli problémům s kolenem. V úvodu utkání se oba týmy pokoušely o útočnou hru a lehce navrch měli domácí, kteří měli i první vážnější šanci zápasu. Ke střele za vápnem se dostal Jiráček a jeho rána skončila jen těsně vedle tyče Hruškovy branky. Příbram se pokoušela o zteč domácí branky centry ze stran, které k brance povětšinou posílal kapitán Otepka. Ve 20. minutě si na centrovaný míč naskočil Polodna, ale branku netrefil. Největší šanci prvního poločasu měl těsně před odchodem do šaten expříbramský Mlika, který ve vyložené pozici trefil pouze boční síť. Ve druhém poločase pokračovalo oboustranně marné dobývání branky. V dobrých střelecký pozicích se objevili Klesa a Pilík, ale oba ztroskotali na výborně chytajícím Kubáskovi. Největší šance přišly pro oba týmy až těsně před koncem utkání. Domácí Jón se dostal sám až před Hrušku, ale jeho lob skončil jen těsně mimo. O chvíli později na na druhé straně řítil do šance Polodna a v pádu přes gólmana o půl metru branku minul. Poslední šanci utkání měl domácí Kůra, ale nastřelil jen nohy výborně chytajícího Hrušky.
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School