FK PŘÍBRAM
30.03.2011
Česká liga ml. žáků, 18. kolo
1:4
Plzeň vs. Příbram
Branky: 42. hráč Plzně - 5. a 30. Pazderník, 17. Hájek, 28. Obdržal
Diváci: 45
Plzeň: Peterka (Glogar) - Leitner, Maršík, Bělohlávek, Drašnar - Pazderník, Ric, Straka (Lukavský), Obdržal - Matoušek (Pyszny), Hájek (Fiala)

Mladší žáci a vyhráli v Plzni

Jan Jendruščák

K dalšímu utkání české ligy žáků cestovali mladší žáci do Plzně aby změřili své síly s místní Viktorkou.
Oba celky jsou na tom v tabulce dosti podobné. Jejich vzájemná utkání bývají většinou herně vyrovnaná. Zejména první poločas tentokrát vyšel daleko lépe Příbrami. Již v 5. minutě postupoval sám na brankáře Martin Pazderník, vystřelil však mimo. Úplně do stejné šance se však dostal hned o minutu později a tentokrát byl úspěšný - 0:1. Domácí měli i nadále obrovské problémy v obraně, ale opět Pazderník a po něm i Matoušek své šance neproměnili. V 17. minutě už to bylo 0:2 poté co se prosadil Dan Hájek. Tlak hostů pokračoval a v závěrečných minutách poločasu zvyšoval nejprve Míra Obdržal na 0:3 a po něm Martin Pazderník svým druhým gólem na 0:4!!! Druhý poločas už byl o poznání vyrovnanější a zrodilo se po dvou šancích na každé straně. Příbram ty své již nevyužila. Naopak hráči Viktorie dokázali ve 42. minutě korigovat na 1:4. Mladší žáci zaslouženě zvítězili a v tabulce české ligy se dostali o bod před Plzeň. V příštím kolem hraje 1.FK PŘÍBRAM v sobotu doma s Českými Budějovicemi.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School