FK PŘÍBRAM
15.05.2011
ČLD U 17 A, 25. kolo
1:1
Příbram vs. Slavia B
Branky: 65min. Pyszny - 30min. Zdichynec
Diváci: 45
Příbram: Kukla – Lukeš, Cafourek, Viták, Pyszny – Brandner, Ščevík, Kilián, Barák, Muzika (67min. Hovorka) – Říha (41min. Dušek)

Urostlí mladí hosté velmi zlobili naše hráče svým důrazem

Marek Zárybnický

Vyrovnaný souboj skončil remízou. Začátek zápasu patřil našim barvám, závěr hostům z Edenu.
Do utkání naši hráči vlétli jako uragán a během pěti minut jsme měli tři tutovky a navíc Barák trefil břevno. Poté tempo ustoupilo a hra se odehrávala spíše ve středu hrací plochy. Ve 30min., z ojedinělé akce vytěžili hosté maximum. Naši obránci ustoupili hluboko a hosté střelou z vápna mezi nohama Cafourka získali vedení. Do konce poločasu měla obě mužstva několik rohových kopů bez gólového efektu. Druhý poločas začali lépe hosté, ale naštěstí svoji šanci neproměnili. Vzápětí odpověděl Cafourek hlavičkou těsně nad soupeřovu branku. O chvilku později trefil pohotovou střelou Barák do boční sítě. Soupeř stále hrozil, hra se mladším slávistům dařila více a Kukla měl co dělat, aby zabránil dalším brankám v naší síti. Patnáct minut před koncem jsme se dočkali a po přímém kopu na zadní tyč dorazil hlavou Pyszny a srovnal na 1:1. Po vyrovnání se čekal nápor našich hráčů, ale závěr zápasu patřil opět hostům. Ke změně skóre jejich příležitosti nevedli.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School