FK PŘÍBRAM
29.05.2011
ČLD U 17 A, 27. kolo
3:2
Příbram vs. Dukla Praha
Branky: 3min. Cafourek, 33min. Ščevík, 49min. Brandner - 14min. Bartůněk, 80min. Brejcha
Diváci: 50
Příbram: Kukla – Lukeš, Cafourek, Viták, Pyszny – Ščevík, Kilián, Barák – Brandner, Dušek (70min. Sedláček), Muzika (67min. Hovorka)

Na Duklu jsme zaútočili ze vzduchu

Marek Zárybnický

Utkání hrané od začátku ve slušném tempu naši hráči zvládli, přestože neproměněných šancí bylo mnoho.
Úvod zápasu patřil našim barvám a ve 3min. centr Muziky našel na zadní tyči Brandnera, který vrátil míč na nekrytého Cafourka a ten hlavou otevřel skóre – 1:0. Po úvodním tlaku se ke slovu dostali hosté a vyslali během 5. a 6min. na Kuklu dvě střely ze střední vzdálenosti. Ve 14min. naše obrana špatně vyhodnotila situaci a šikovný Bartůněk z rohu šestnáctky pěknou střelou na zadní tyč srovnal na 1:1. Obdržená branka zapůsobila na naše mužstvo pozitivně a vzápětí těsně minul Dušek a vrácený centr do vápna neuklidil mezi tyče Ščevík. Mezi 22. a 24min. dvakrát vyzval pěknými centry Brandner Duška. V prvním případě letěla střela těsně nad branku a podruhé hlavičkoval Dušek do rukou hostujícího brankáře. Z rychlého protiútoku spálili šanci hosté. Naše ostřelování pokračovalo, ale tentokrát naši hráči stříleli branky pouze hlavou. Ve 33min. po pěkné nabídce Muziky poslal naše barvy do vedení umístěnou hlavičkou Ščevík – 2:1. Do poločasu opět velmi aktivní Muzika poslal centr na Brandnera, ten hlavou vybídl na vápně Pyszného, který bombou trefil tyč soupeřovy branky. Do druhého poločasu vstoupili naši hráči v podobném duchu jako do prvního a úspěch v síti hostů na sebe nenechal dlouho čekat. Pěknou kombinaci Muziky s Pyszným zakončil Brandner na 3:1. Nadále byli naši hráči lepší a aktivnější, ale šance nebyly využité. Pěkný moment byl k vidění v 65min., kdy Brandner vybojoval zdánlivě ztracený míč s vyběhnuvším brankářem hostů za velké vápno a nabil Duškovi. Dušek nadýchaným obloučkem přehodil brankáře a k naší smůle otřel míč o vnější stranu břevna. O pár minut později Dušek ještě jednou těsně minul. V poslední minutě podcenil Cafourek souboj s hostujícím Brejchou, a tak hosté střelou z vápna snížili na konečných 3:2.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School