FK PŘÍBRAM
17.04.2011
Česká liga st. žáků, 21. kolo
2:0
Příbram vs. Kladno
Branky: 15. vlastní (Vokoun), 70.(+1) Špinar
Rozhodčí: Mudra - Schořovský, Růžek
Diváci: 60
Příbram: Balík – Červeňák, Růžek (28. Holý, 36. Růžek), Kvěch, Matějů – Baran (24. Petrák, 36. Baran, 70. Petrák), Suchan, Rys, Hušek (30. Kvída, 36. Hušek, 59. Kvída) – Špinar (19. Svojše, 36. Doubrava, 54. Svojše, 63. Černý), Černý (54. Špinar)
Kladno: Skalák, Krupička, Suk, Hejda, Hanuščík, Pírka, Vokoun, Hubst, Cabejšek, Červenka, Žahour

Příbram poprvé na jaře uhájila čisté konto a porazila Kladno 2:0

Jiří Baran

Ve 21. kole žákovské ligy se Příbram utkala doma s SK Kladno. I přes upracovaný výkon dokázali příbramští žáci uhájit čisté konto a porazili svého soupeře 2:0, po poločase 1:0. První gól si vsítili hosté sami. V posledních vteřinách zápasu potvrdil Špinar příbramskou výhru.
V prvním poločase Příbram svého soupeře kombinačně přehrávala, zatímco Kladno spoléhalo na rychlé protiútoky. První gól do kladenské sítě padl v 15. minutě a postarali se o to hosté. Příbram na polovině hřiště vybojovala míč a následoval pas doleva na Huška. Huškovu střelu k bližší tyči vyrazil brankář Skalák na Vokouna, od něhož se míč odrazil do sítě Kladna – 1:0. O minutu později se dostal Černý sám před brankáře, ale trefil jen jeho nohy. Ve druhé polovině zápasu se hra domácích přizpůsobila kladenskému stylu. Hrálo se bez kombinace, pouze na dlouhé nakopávané míče a rychlé protiútoky do otevřených obran – tato činnost se více dařila Kladnu, na štěstí pro Příbram bez gólového efektu. V posledních vteřinách zápasu se o druhý příbramský gól postaral Špinar – po autu a centru zprava se Špinar v šestnáctce obtočil kolem obránce a podél Skaláka nasměroval míč do sítě – 2:0.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School