FK PŘÍBRAM
12.04.2011
Česká liga ml. žáků, 20. kolo
1:1
Liberec vs. Příbram
Branky: 18. hráč Liberce - 36. Maršík
Diváci: 40
Liberec: Glogar (Peterka) - Leitner, Bělohlávek (Wimmer), Maršík, Otepka - Vančura (Hájek), Ric, Pohořálek, Obdržal (Fiala) - Matoušek (Drašnar), Pazderník (Pyszny)

Remíza v Liberci

Jan Jendruščák

Mladší žáci A získali v Liberci pouze bod a Příbram tak zůstává o bod za severočechy.
Utkání se hrálo za silného větru, který výrazně ovlivňoval dění na hřišti. V prvním poločase hráli s větrem v zádech domácí hráči a byli zpočátku aktivnějším týmem. V 19. minutě se jim navíc podařilo po rohovém kopu otevřít skóre - 1:0. V závěru poločasu už však byl lepší hostující celek. Příbramáci do dostali do dvou nebo tří dobrých příležitostí, avšak skóre se už nezměnilo. Ve druhé půli hrála po větru Příbram a svého soupeře chvílemi dosti výrazně přehrávala. Ve 36. minutě dokázal vyrovnat Roman Maršík a opět se jednalo o gól po rohovém kopu - 1:1. Stejný hráč se o několik minut později dostal do stejné situace, branku tentokrát netrefil. V závěru utkání mohli hráči 1.FK Příbram dokonat obrat ve skóre. Do dobrých šancí se dostali Pazderní, Drašnar, Ric a v poslední minutě i Bělohlávek. Své příležitosti však nevyužili a tak utkání skončilo 1:1.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School