FK PŘÍBRAM
25.04.2011
Česká liga st. žáků, 22. kolo
0:3
Most vs. Příbram
Branky: 19. Černý, 37. a 43. Hušek
Žluté karty: Černý, Hňup
Rozhodčí: Duchoň - Černý, Růžička
Diváci: 60
Most: Podhrázský - Sýkora, Patarák, Lam, Wozniak, Krzák, Tureček, Zícha, Šebek, Kocúr, Donát
Příbram: Hňup – Červeňák, Růžek, Kvěch, Matějů (56. Matějů) – Baran (26. Petrák, 36. Baran, 53. Svojše), Rys, Suchan, Hušek (28. Kvída, 36. Hušek) – Špinar (23. Svojše, 36. Špinar, 59. Petrák), Černý (67. Špinar)

Jednoznačný zápas v Mostě

Jiří Baran

Zápas v Mostě vyzněl herně i výsledkově jednoznačně pro příbramské starší žáky. Příbram svého soupeře výrazně předčila ve všech činnostech a po zásluze si připsala tři body za vítězství 3:0 po poločasu 1:0. Skóre otevřel v 19. minutě Černý. O další dvě branky se ve 37. a 43. min. postaral Hušek.
22. ligové kolo zavedlo příbramské starší žáky na sever Čech k zápasu proti FK Baník Most. Od prvních minut si Příbram vytvořila územní převahu a svého soupeře nepouštěla do vážnějšího ohrožení vlastní branky. V 16. minutě se do první gólové šance dostal Špinar – sám před brankou trefil jen nohy domácího brankáře Podhráského. První příbramská branka přišla v 19. minutě – Černý dostal kolmý pas za obranu a samostatném nájezdu trefil pravý horný roh mostecké branky – 0:1. Na začátku druhého poločasu Příbram vystupňovala svůj tlak a domácí obrana nevěděla, kam dřív. Nejprve se v 37. minutě Špinar opět dostal sám před Pohráského, ale ten jeho slabou střelu zlikvidoval. Ještě stále běžela 37. minuta, když Rys našel vlevo Huška. Jeho první střela trefila brankáře, ale Hušek šel důsledně za míčem a napodruhé z úhlu vstřelil druhý příbramský gól – 0:2. V 38. minutě vystřelil v šestnáctce Rys, ale trefil je levou tyč. Další Huškova branka přišla ve 43. minutě. Důsledným napadáním získala Příbram míč na mostecké polovině a Suchan poslal Huškovi přesnou přihrávku za obranu Mostu. Hušek s klidem proměnil svou šanci – 0:3. V posledních deseti minutách se do velkých příležitostí dostali i domácí. V 60. minutě pronikli mostečtí přes pravou stranu příbramské obrany, jejich střela se odrazila od břevna před branku a následné snahy o dorážky zlikvidoval Hňup. V 63. minutě chytil Hňup míč těsně před velkým vápnem, dostal žlutou kartu a byl nařízen přímý kop. Velmi dobrou střelu k levé tyči však Hňup vyrazil na roh. Příbram si vítězství zasloužila, i když tentokrát úplně nepředvedla vše, co umí.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School