FK PŘÍBRAM
24.04.2011
Česká liga ml. žáků, 22. kolo
4:1
Most vs. Příbram
Branky: 7., 25., 36. a 41 hráči Mostu - 8. Matoušek
Diváci: 40
Příbram: Glogar (Peterka) - Leitner (Obdržal), Maršík, Wimmer, Otepka - Matoušek (Drašnar), Ric, Pohořálek, Vančura (Hájek) - Bělohlávek, Pazderník (Fiala)

Mladší žáci A tentokrát bez bodu

Jan Jendruščák

Hráči 1.FK Příbram cestovali k dalšímu utkání žákovské ligy do Mostu. Nedokázali bohužel navázat na výkony z předchozích dvou utkání se jim zdaleka nepodařilo. Po velmi bídném výkonu svému soupeři podlehli 4:1.
Příbramští nastoupili do utkání aktivně a soupeře zatlačili na vlastní polovinu. Domácí však tlak ustáli a z nakoplého dlouhého míče otevřeli skóre - 1:0. V té době běžela 7. minuta. Hned z protiútoku se hráčům 1.FK Příbram podařilo vyrovnat. Po rychlém přenesení hry se trefil Honza Matoušek - 1:1. Hra byla poměrně vyrovnaná. Domácí těžili zejména z dlouhých míčů, které dělali zadákům Příbrami obrovské problémy. Navíc se dostávali k velkému množství standardních situací v nebezpečné vzdálenosti, z jedné z nich se jim ve 25. minutě střelou pod břevno podařilo dostat opět do vedení - 2:1. Druhý poločas zahájili lépe opět hosté. Výrazný tlak přinesl i šance. Bohužel bez gólového vyjádření. Tu největší "zazdil" Ondra Bělohlávek, když se v dobré šanci rozhodl ještě přihrávat. Zápas rozhodly dva góly Mostu v 36. a 41. minutě. Oba typické pro toto utkání. Zbytečná ztráta míče - ihned míč za obranu - zakončení - gól. Most byl v utkání lepší a zaslouženě zvítězil 4:1.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School