FK PŘÍBRAM
02.05.2011
Česká liga st. žáků, 23. kolo
5:0
Příbram vs. Hradec K.
Branky: 2. Rys, 11. a 67. Baran, 53. Černý, 64. Suchan
Rozhodčí: Zeman, Schořovský, Malčic
Diváci: 40
Příbram: Balík – Červeňák, Kvěch, Růžek, Matějů – Baran (32. Petrák, 36. Baran, 60. Petrák), Rys, Suchan (64. Baran), Hušek (33. Kvída, 36. Hušek, 64. Černý) – Svojše (27. Farkaš, 36. Svojše, 60. Farkaš), Černý (60. Kvída)
Hradec K.: Syrový (40, Ordelt) - Fenz, Majurník, Zdržálek, Šejbl, Korčák, Zbudil, Václavek, Vlček, Vyšehrad, Hlavsa

Příbrami se skvěle vydařila odveta – porazila Hradec Králové 5:0

Jiří Baran

Příbrami se nad očekávání vydařila odveta za podzimní nešťastnou prohru v Hradci Králové. Doma svého soupeře vysoko porazila 5:0 po poločasu 2:0. Příbramští starší žáci předvedli velmi dobrý týmový výkon plný pohybu bez míče, důrazu, nasazení a přesných přihrávek. Tentokrát se také příbramskému týmu podařilo proměnit většinu svých brankových příležitostí.
Příbram začala zápas ve velkém stylu. Aktivně napadala soupeřovu rozehrávku a tím si vytvářela územní převahu. Gólový účet zápasu otevřel Rys již ve 2. minutě – domácí získali míč, Svojše našel okamžitě Černého, který poslal kolmou přihrávku na Rysa za hradeckou obranu. Rys v samostatném náběhu nezaváhal a zkušeně přehodil vyběhnuvšího brankáře Syrového – 1:0. Tlak Příbrami nepolevil a své vedení zvýšila v 11. minutě – Hušek dlouhým a přesným centrem zleva posadil míč na hlavu zcela volného Barana, proti jehož hlavičce neměl Syrový šanci – 2:0. Ve 14. minutě se do šance dostali i hradečtí, ale hlavička s malého vápna minula pravou tyč Balíkovy branky. V 21. minutě si zopakoval Hušek svůj předešlý gólový centr, ale Suchanova hlavička z jednoho metru těsně minula pravou tyč branky hostů. I ve druhém poločase pokračovala Příbram ve své nátlakové hře a také ve dobrém plnění obranných povinností . V 53. minutě poslal Červeňák téměř z půlky hřiště nádhernou kolmou přihrávku na Černého mezi stopery Hradce. Černý obešel nejprve brankáře, pak i dva obránce a uklidil potřetí míč do sítě hostů – 3:0. V 55. minutě poslal Rys kolmici na Černého, toho tentokrát fauloval brankář a rozhodčí nařídil pokutový kop ve prospěch Příbrami. Penaltu kopal Černý, jeho střelu po zemi brankář Ordelt vyrazil a ani následná dorážka Rysa se neujala, skončilo to pouze rohem. V 60. minutě se do ojedinělé velké šance dostal Hradec Králové, ale Balík ji včasným vyběhnutím zlikvidoval. Čtvrtý gól do hradecké sítě padl v 64. minutě – Příbram získala míč na hradecké polovině, Rys udělal kličku protihráči, vyvezl míč středem a vpravo našel rozběhnutého Suchana. Suchan nezaváhal a poslal svou střelu po zemi ke vzdálenější tyči – 4:0.3 Hosté v závěru odpadli rezignovali a Příbram toho využila ke vstřelení páté branky – po chybě hradeckého obránce získal Černý v šestnáctce balón, obešel dalšího obránce a zpětnou přihrávkou našel před brankou zcela volného Barana, který si v klidu počkal a do protipohybu Ordelta uklidil míč naposledy do hradecké branky – 5:0. Příbram předvedla velmi dobrý týmový výkon, když si nejvíc „kanadských“ bodů připsal Černý za jednu branku a dvě gólové asistence. Utkání bylo prvním ze série zápasů s prvními třemi mužstvy průběžné tabulky (Hradec je třetí, příští týden nás čeká druhá Slavia a za dva týdny to bude první Sparta).
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School