FK PŘÍBRAM
22.05.2011
Česká liga st. žáků, 26. kolo
3:2
Příbram vs. Dukla Praha
Branky: 9. Rys, 49. Svojše, 51. Černý – 19. Kucharský, 50. Beneš
Rozhodčí: Haltuf, Karolínek, Malčic
Diváci: 40
Příbram: Balík – Červeňák (20. Farkaš, 36. Červeňák), Holý (32. Rys, 36. Holý), Růžek (34. Suchan, 36. Růžek, 60. Farkaš), Matějů (25. Reichenauer, 36. Matějů) – Baran (29.Červeňák, 36. Baran, 45. Kvěch), Rys (25. Špinar, 36. Baran), Suchan (20. Petrák, 36. Suchan), Hušek (19. Kvída, 36. Hušek) – Svojše (19. Kvěch, 36. Svojše, 63. Špinar), Černý (69. Reichenauer)
Dukla Praha: Němčanský, Vachoušek, Linhart, Vorel, Kozel, Bezpalec, Malý, Bohánek, Najman, Kucharský, Savchuk

Nepřesvědčivé vítězství - Příbram porazila Duklu Praha 3:2 (1:1)

Jiří Baran

V předposledním domácím utkání hostili starší žáci na hlavním hřišti Duklu Praha. Proti očekávání byla Dukla Příbrami vyrovnaným soupeřem. Domácí ale dokázali zápas dotáhnout k vítěznému konci, když se o příbramské góly postarali Rys, Svojše a Černý.
Ve srovnání s podzimním zápasem neměla tentokrát Příbram tak drtivou převahu a o své vítězství se s Duklou musela hodně přetahovat. Domácí se ujali vedení v 9. minutě. Baran rozehrál s Černým nakrátko rohový kop, Černý obešel obránce a přihrál před branku Dukly. Rys pak už neměl problém doklepnout míč za záda Němčanského – 1:0. V 16. minutě vyrazili hosté k rychlému protiútoku po své pravé straně. Matějů prohrál běžecký souboj, následovala přihrávka doprava na volného Kucharského, který trefil prázdnou příbramskou branku – 1:1. Druhý poločas začal územní převahou Příbrami. Ve 38. minutě si na rohový kop Barana naběhl Rys, ale jeho hlavičku zastavila dobře postavená tyč branky hostů. Druhá příbramská branka padla ve 49. minutě. Černý podržel míč, proběhl s ním podél obránců před šestnáctkou a správně načasovanou přihrávkou za obranu našel Svojšeho. Svojše zachoval klid a střelou ke vzdálenější tyči poslal opět Příbram do vedení – 2:1. Vedení příbramským dlouho nevydrželo. O minutu později – 50. min. – se za obrannou linií domácích zapomněl Červeňák, Beneš dostal kolmou přihrávku a svůj samostatný nájezd na Balíka proměnil – 2:2. Vzápětí dal konečnou podobu výsledku Černý. V 51. minutě, po přihrávce Huška, Černý přesně vystřelil z 16 metrů k tyči – 3:2.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School