FK PŘÍBRAM
28.05.2011
Česká liga st. žáků, 27. kolo
2:3
Teplice vs. Příbram
Branky: 4. a 35. (p) Černý, 48. Hušek – 64. (p) Chládek, 65. Procházka
Žluté karty: Kalivoda, Novák (oba Teplice)
Rozhodčí: Jedlička, Topinka, Petráček
Diváci: 50
Teplice: Le Huy, Laštovka, Svoboda, Novák, Tesařík, Baran J., Flégl, Chládek, Procházka, Kodeš, Farkaš R
Příbram: Balík– Červeňák (19. Farkaš, 36. Červeňák), Kvěch, Růžek (46. Rys, 61. Černý), Matějů –Baran (29. Červeňák, 36. Baran, 48. Doubrava, 69. Baran), Rys (36. Holý), Suchan (26. Holý, 36. Suchan), Hušek (26. Petrák, 36. Hušek, 55. Farkaš, 67. Farkaš) – Svojše (29. Černý, 36. Svojše, 58. Petrák), Černý (19. Špinar, 36. Černý, 49. Špinar)

Příbram získala tři body na severu Čech

Jiří Baran

Starší žáci Příbrami zopakovali výsledek z minulého kola a zcela po zásluze získali v Teplicích tři body za vítězství 3:2. Svého soupeře příbramští hosté přehráli zejména výrazně lepší kombinační hrou. V průběhu zápasu vedli naši žáci již 3:0. V závěru utkání domácí snížili z penalty a následně z puštěného třímetrového ofsajdu. Přes veškerou snahu domácích si Příbram už nenechala vzít svou výhru.
V pátek 27.5. jeli příbramští žáci do Bystřan (vesnice 2 km před Teplicemi) k utkání 27. ligového kola. Jejich soupeřem byli žáci FK Teplice. Fanoušci Příbrami byli zvědaví, jak si jejich borci poradí s poměrně malými rozměry hřiště. Průběh zápasu potvrdil, že naši žáci tento „problém“ velmi dobře zvládli. Příbram šla do vedení ve 4. minutě. Svojše vyslal přesnou příhrávkou Huška do rychlého protiútoku. Hušek zleva poslal centr přesně na nohu Černého, který v malém vápně poslal míč za záda teplického brankáře – 0:1. V 9. minutě se po kolmé přihrávce Černého dostal do velké příležitosti Svojše. Ten, ač tísněn obráncem, přehodil levačkou brankáře (bohužel i branku domácích). Domácí se k příbramské brance dostávali pouze příležitostně po dlouhých nákopech z vlastní poloviny. Po jednom takovém nákopu ve 25. minutě přečíslili v šestnáctce domácí příbramskou obranu, ale Balík jejich šanci zlikvidoval. V závěru poločasu Příbram zvýšila své vedení. V 35. minutě samostatně pronikl Rys do pokutového území Teplic a byl podražen. Následnou penaltu bezpečně proměnil Černý – 0:2. Do první větší příležitosti ve druhém poločasu se ve 43. minutě dostali domácí hráči, ale odražený míč nedokázali protlačit do Balíkovy branky. Ve 48. minutě šla Příbram do tříbrankového vedení – vybojovaný balón poslal Svojše krásně přes šířku hřiště za domácí obranu na volného Huška, který střelou na vzdálenější tyč překonal Le Huye – 0:3. V 64. minutě Doubrava ve vlastní šestnáctce stáhl k zemi teplického útočníka a následoval pokutový kop – Chládek poslal Balíka na druhou stranu branky a snížil na 1:3. O minutu později to již bylo jen o jeden gól. Pomezní i hlavní rozhodčí „přehlédli“ minimálně třímetrové postavení Procházky za příbramskou obrannou linií. Následný samostatný Procházkův nájezd se Balíkovi nepodařilo zlikvidovat - 2:3. Hosté z Příbrami si ale již vítězství pohlídali a po zásluze vezou z Bystřan tři body.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School