FK PŘÍBRAM
08.06.2011
Česká liga st. žáků, 28. kolo
1:1
Příbram vs. Pardubice
Branky: 42. Svojše – 10. Uhlíř
Žluté karty: Hušek, Rys
Rozhodčí: Vlasjuk, Hruška, Svoboda
Diváci: 50
Příbram: Balík – Červeňák, Kvěch, Růžek, Matějů – Baran (56. Petrák), Rys, Suchan, Hušek – Svojše (25. Petrák, 36. Svojše), Špinar (17. Farkaš, 36. Špinar, 52. Doubrava)
Pardubice: Schneider - Pánek F., Molek, Pánek D., Markovi, Uhlíř, Kejmar, Bydžovský, Kovář, Schejbal, Koblížek

Fotbalová štěstěna přála soupeři – Příbram remizovala s Pardubicemi 1:1 (0:1)

Jiří Baran

V posledním soutěžním utkání remizovali starší žáci Příbrami na domácím hřišti s Pardubicemi 1:1, když v poločase prohrávali 0:1. Příbram byla po celý zápas výrazně lepším mužstvem, doplatila však na nízkou produktivitu proměňování šancí a také jí nepřálo štěstí (jednou skončil míč na tyči a jednou na břevně). Hosté měli v prvním poločase dvě šance, z toho jednu dokázali využít. Druhý poločas se odehrával výhradně na pardubické polovině hřiště, hosté jen odkopávali míče, ale z drtivého tlaku vytěžili příbramští jen jeden gól ve 42. minutě – střelcem byl Svojše.
Starší žáci Příbrami se v neděli 5.6. loučili s letošní ligovou soutěží i žákovskou kategorií domácím zápasem s FK Pardubice. Příbram chtěla odčinit podzimní porážku z Pardubice a ukončit soutěž vítězstvím. Domácí od úvodního výkopu roztočili kolotoč přihrávek, měli převahu ve středu hřiště a vytvářeli si i dobré střelecké příležitosti. Pardubice spoléhali na konsolidovanou obranu, dlouhé výkopy brankáře a přečíslení příbramské obrany. Do první velké brankové šance se Příbram dostala ve 4. minutě – Matějů vyslal přihrávkou po levé straně Huška, ale jeho centru před branku Špinar těsně minul. V 6. minutě se opakovala podobná herní situace - tentokrát na míč nedosáhl Baran. Pardubice se do první příležitosti dostaly v 8. minutě. Balík ale samostatný nájezd včasným vyběhnutím vyrazil a následnou dorážku Kvěch vykopl z prázdné branky, další střela už šla na mimo tyče. Svou druhou, a poslední, šanci Pardubice již využily. V 10. minutě Suchan ve středu hřiště přihrál přesně doprostřed mezi Barana a Červeňáka, k míči se dostali dříve pardubičtí a rychlou přihrávkou našli Uhlíře, který svůj samostatný nájezd proměnil přehozením Balíka – 0:1. Ve druhém poločasu přikovali příbramští svého soupeře na jeho polovinu. Hrálo se prakticky pouze na jednu branku. Za celých 35 minut se hosté dostali jen jednou k příbramské šestnáctce. Vyrovnání skóre přinesla 42. minuta. Červeňák prošel s míčem z vlastní poloviny až k brankové čáře a přesnou přihrávkou po zemi našel v malém vápně Svojšeho, pro něhož už nebyl problém usměrnit míč za záda Schneidera – 1:1. Během následných minut se Příbrami nepodařilo proměnit ani jednu ze svých gólových šancí. V 55. minutě by Doubrava sám před brankářem, jeho střela těsně minula levý horní roh branky. V 56. minutě po průniku do šestnáctky Svojše nejdříve nastřelil tyč a následná střela Suchana skončila na břevně! V 59. minutě vystřelil Petrák k levé tyči, ale pardubický brankář jeho střelu vyrazil na roh. Příbram měla i nadále drtivou převahu a hosté se jen bránili bez snahy hrát fotbal. Další branka však do konce zápasu nepadla a utkání tak skončilo nespravedlivou remízou. Ale i to se někdy stává.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School